Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

E nasol, că înainte se punctau vreo 5-6 echipe.. acum doar 3 puncte locul 1, 2 puncte locul 2 şi 1 punct locul 3, mi se pare cam puţin pentru doar 10 probe şi 22 de facţiuni.

Cam ai dreptate, puteau sa puncteze primele 5 echipe, era competitia mai echilibrata.

Salutare ! Am ajuns şi eu acasă,se pare că a marcat Piovaccari primul gol,să vedem dacă marchează şi în campionat.. nu îl mai corupe pe Cudder te rog ! Toată lumea ştie că Steaua e mai bună ca Dinamo !

Bună dimineaţa, tocmai am deschis aplicaţiile, vă rog să daţi ad-uri în joc că recrutăm.

La 12:30 va începe proba 3 a Olimpiadei şi din păcate eu nu pot fi ON la ora aceea, aşadar o să pun un membru cu rank mare să se ocupe în joc. Sper să fiţi ON să nu ne facem de râs, trebuie doar 2 participanţi.

Salutare ! Doar ce am ajuns şi eu acasă de la piscină,mă duc să mănânc şi eu ceva şi vorbim în joc !

La ora 17 voi face o activitate cu premiu 24.000$, vă aştept la HQ la ora stabilită. Mai multe detalii o să aveţi în joc despre această activiate, vă aştept în număr cât mai mare ca să facem ceva frumos.

La aplicaţii voi răspunde mâine dimineaţă, aşadar în seara aceasta vreau să daţi ad-uri că recrutăm.

La ora 20:30 va fi cea de-a patra probă a Olimpiadei, acolo vor participa 2 persoane din fiecare facţiune, sper să veniţi şi cei care nu aţi participat niciodată, v-am mai spus, cei care participă vor primi bonusuri săptămâna viitoare. Plus că mie mi se pare o probă destul de distractivă, nu aş vedea de ce nu aţi vrea să mergeţi, dar e treaba voastră.

Edited by OC Blue96

V-aş sugera să vă reveniţi cu activitatea, cu toţii aţi scris în aplicaţia voastră că oferiţi jocului minim 3-4 ore pe zi.. Nu e posibil să fiu ON de la ora 15:00 să încerc să organizez o activitate cu minim 5 persoane şi să dau doar de 1-2 persoane ON de la 15 la 23.

După îmi ziceţi că exagerez şi că vă cer prea mult, dar vă spun eu că mulţi dintre voi aţi venit aici pentru că aţi auzit de la alţii că nu se cere activitate şi puteţi intra 10 minute pe zi, tractaţi 2 maşini, vă terminaţi raportul şi gata. Dar nu e aşa, îmi pare rău dacă alţii v-au lăsat impresia asta, cu mine nu merge aşa. Vă spun direct ori vă implicaţi şi încercaţi să fiţi mai activi, mai ales la evenimente, ori veţi fi demişi.

O facţiune nu înseamnă numai să intri la ce oră aveţi chef, să tractaţi şi să ieşiţi din joc, o facţiune este un grup unit de persoane. Cum unii pot fi activi şi se pot prezenta la activităţi, aşa ar trebui şi ceilalţi să facă un efort, altfel e ca şi cum aţi păstra un loc degeaba, sunt chestii legate de bun simţ... Nu zic să veniţi la toate activităţile, dar sunt persoane care n-au venit la O SINGURĂ activitate în ultimele săptămâni.

Edited by OC Blue96

Buna dimineata colegii ! Abia m-am trezit si am primit o veste buna , am ajuns in cartea reocordurilor :X cu cele 90 de masini tractate intr-o zi !

Mai vorbim in game !

Salutare, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem :D

La ora 20:00 voi face o activitate cu premiu 24k, chiar dacă o să fie doar o singură persoană ON ca să vedeţi ce uşor se câştigă bani. Am zis degeaba ce am zis ieri, treaba voastră, nu mai zic nimic că nu are rost, o să vedeţi voi mai târziu.

Tocmai am anunţat şedinţa şi târgul de săptămâna aceasta, mâine seară urmând să vă deschid topic-urile pentru rapoarte.

La proba de mâine la 12:30 voi participa eu, iar la 20:30 voi participa eu, kaddy şi cudder, urmând ca la probele surpriză, să se prezinte cine nu a mai fost deloc şi doreşte să participe. Cei care au participat vor primi diferite bonusuri după şedinţa de duminică. Aşa că e în avantajul vostru.

Welcome celor noi, raportul în prima săptămână nu e obligatoriu, dar totuşi dacă îl faceţi îl puteţi posta, în cazul în care aveţi minimul de tractări. Vă sugerez să aveţi grijă cum tractaţi şi cum vă comportaţi, mai ales în perioada de teste, baftă.

Se pare că iar am dat-o în bară la olimpiadă,a intrat unu în mine aproape de clădirea din LS,asta e..măcar am primit şi eu licenţa de zbor free.

Se pare ca am ramas 5 zile pe tusa :)))) am facut DM in safe-zone . Eram pe o cladire mare si ma distram putin cu medicii ...eh asta e...oricum am de mers la munca. Blue am facut cerere inactivitate :( imi pare rau de comportament nu stiam ca se ajunge la asta :) , Va urez bafta la tractat!

Se pare ca blood nu iarta :D , oricum ai procedat corect Blood!, iti multumesc pentru sansa acordata in TTC, nu voiam sa se ajunga la asta, speram sa pot demisiona ca oamenii :P normali...

Succes in continuare, bafta la tractat. Si sper sa am o alta sansa daca voi mai aplica in TTC

PS: Ynna_sweet pana iau eu unban sa vad ca iei rank 5/6 :* la fel si tu Ale. :*

Edited by MrBoSS IuLian

Se pare ca am ramas 5 zile pe tusa :)))) am facut DM in safe-zone . Eram pe o cladire mare si ma distram putin cu medicii ...eh asta e...oricum am de mers la munca. Blue am facut cerere inactivitate :( imi pare rau de comportament nu stiam ca se ajunge la asta :) , Va urez bafta la tractat!

2.5 - Death-match-ul şi drive-by-ul sunt strict interzise. Riscaţi demiterea.

Ce să îţi fac dacă ţi-a trebuit distracţie în modul acesta.

Ce să îţi fac dacă ţi-a trebuit distracţie în modul acesta.

Da stiu :), oricum mersi! nu aveam timp luna asta ce vine de sa-mp, iar decat sa ocup spatiu degeaba cu inactivitatea mai bine civil.

Spor la tractat!

Da stiu :), oricum mersi! nu aveam timp luna asta ce vine de sa-mp, iar decat sa ocup spatiu degeaba cu inactivitatea mai bine civil.

Spor la tractat!

Bafta Bo$ :> ... Noapte buna all .. ne vedem maine