Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi ! Deabea astăzi mi-a revenit şi mie internetul.. joi când am ajuns acasa, imediat după ce am intrat, am rămas fără net pentru că era neplătit.. lună nouă, etc. Deabea astăzi mi-au dat drumul. Ne vedem in game, deabea aştept să tractez ceva, mi-era dor de samp :))

Hai că ies şi eu,văd că tot se blochează jocul,nu ştiu dacă e de la mine sau nu,dar mă enervează deja,ne auzim mâine la şedinţă,noapte bună !

Am ieşit şi eu, noapte bună.

Hai că ies şi eu,văd că tot se blochează jocul,nu ştiu dacă e de la mine sau nu,dar mă enervează deja,ne auzim mâine la şedinţă,noapte bună !

Da, e de la server nu de la tine, multora ni se întâmplă.

Felicitări pentru Helper!

Bună dimineaţa, ieri nu am putut fi on pentru că am fost plecat din oraş. O să fac log-urile la târg, imediat după şedinţa de la 14:00.

Peste 20 de minute voi începe să verific rapoartele, cine mai are de postat, să se grăbească.

Kelton

Reamintesc liderilor că au și obligația de a se ocupa de subforumul facțiunii la care sunt lideri. Verificați topicul cu discuții în special și asigurați-vă că nu se face spam acolo. Acel topic nu e de făcut spam ci e pentru discuții importante și semi-importante, nu prostii.

Sancționați membrii în joc dacă e nevoie și nu bagă la cap.

Dați report pentru cei care fac spam excesiv și îi sancționați și în joc. Dacă nu se învață minte îi puteți demite.

Sper că e destul de clar, nu mai faceţi post-uri aiurea, doar ce ţine de joc şi de facţiune, sper să nu mă obligaţi să vă sancţionez.

Welcome celor noi,aveţi girjă de unde tractaţi,vă sfătuiesc să tractaţi mai puţine maşini decât să tractaţi cu una în plus,dar aia să vă strice ''cariera''.

Salut colegi,am zis sa mai dau si eu pe aici...

Felicitari Kaddy pentru helper.

Am luat si eu rank 3 intr-un final :D.

Ne vedem in game.

II felicit pe toti care au laut rank up in aceasta zi si le urez sa fie la fel de activi cum au fot si pana acum, si sa-i uram Bafta in continuare lui @, care a fost un coleg foarte bun, sa fie tot asa in toate factiunile/mafiile si departamentele in care se va duce.

Noapte bună, încearcă mâine să fii on, eşti ultimul care nu şi-a primit salariul.

Deocamdată nu o să mai recrutez până nu mă întorc din vacanţă, poate doar în cazuri extreme.

Programul pentru postat raportul este acelaşi, de vineri seară până duminică la 12. De verificarea rapoartelor se va ocupa Laur, acesta va fi şi el plecat până vineri, aşa că vreau să ascultaţi de cei cu rank 5. Spor la tractat în noua săptămână!

Noapte bună, merg şi eu la culcare.

S-ar putea să plec la mare mai devreme de vineri şi nu ştiu dacă voi putea posta raportul de activitate.Mă voi gândi la o soluţie până plec.

Salutare ! Doar ce am ajuns şi eu acasă,o să intru în joc în câteva minute,vorbim acolo !

noi recrutăm în fiecare săptămână ?:))

Salutare ! Doar ce am ajuns şi eu acasă,o să intru în joc în câteva minute,vorbim acolo !

noi recrutăm în fiecare săptămână ? :))

Până revin eu, o să rămâneţi în formaţia asta, nu mai recrutez.

Aveţi grijă cum vă comportaţi, dacă plec eu nu înseamnă că puteţi să faceţi prosti, pentru cine nu ştie, Kelton îmi va ţine locul. Să ascultaţi de Laur şi de membri cu rank 5 în ordinea asta, aceştia se vor ocupa de organizare până revin.

Uitaţi-vă ce am scris la Noutăţi şi Informaţii. Mai vorbim mâine când voi pune la punct ultimele detalii.

Hai că mă duc şi eu la TV,vorbim mâine !

nu ştiu ce să spun,dar cred că o să recrutezi câţiva când te întorci din vacantă,sigur o să şi-o i-a cineva în cap şi o să facă ce vrea,cel puţin aşa cred eu,sper să mâ înşel :)).

Hai că mă duc şi eu la TV,vorbim mâine !

nu ştiu ce să spun,dar cred că o să recrutezi câţiva când te întorci din vacantă,sigur o să şi-o i-a cineva în cap şi o să facă ce vrea,cel puţin aşa cred eu,sper să mâ înşel :)).

Am rămas 25 în facţiune, cu siguranţă o să recrutez când mă întorc. Şi nu cred că o să şi-o ia cineva în cap sau cel puţin sper, altfel iese urât.

Distractie placuta, Blue!Nu iti face griji pentru factiune pentru ca ai reusit sa faci aici un grup cu mult caracter.Nu cred ca va aparea vreun Che Guevara cat timp vei lipsi. :))Mai ales ca va fii si Kelton cu ochii pe noi.