Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, am revenit şi eu din vacanţă. În orele următoare o să verific rapoartele, o să fac evidenţa cu prezenţa la târg şi altele..

Am deschid aplicaţiile, vă rog când aveţi timp să mai daţi ad-uri în joc că recrutăm, o să ţin aplicaţiile deschise până mâine după amiază.

La ora 21:00 vă aştept la şedinţa săptămânală în HQ, îmi pare rău că am programat şedinţa la o oră aşa târzie, dar atunci sunt gata cu toate treburile prin joc şi prin realitate.

Salut, de azi voi fi noul vostru coleg. (papuse)

Poate îl înjuri pe Kelton şi de pe contul asta, mare noob.

De mâine o să încep să fac câteva activităţi spontane, aşa că staţi în joc dacă vreţi să câştigaţi. Până atunci sper să ne umplem facţiunea, vă rog rank 4+ să mai contactaţi jucătorii acceptaţi pentru teste.

Salutare, eu sunt noul vostru coleg, sper să ne înţelegem bine... E cam învechită.

I'M BACK B*****S!

Încântat! Când te mai laşi să tractezi şi tu din parcare să fac video, că am prea puţine videoclipuri cu tractări ilegale pe canalul meu de Youtube, să fac măcar jumătate din câte are Laur.

Welcome celor noi, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri vă rog să ne spuneţi şi vă ajutăm, aveţi grijă ce faceţi mai ales acum la început.

Mâine pe la orele prânzului voi organiza câteva activităţi surpriză, vă aştept în număr cât mai mare. Noapte bună, spor la tractat.

Încântat! Când te mai laşi să tractezi şi tu din parcare să fac video, că am prea puţine videoclipuri cu tractări ilegale pe canalul meu de Youtube, să fac măcar jumătate din câte are Laur.

Eu sunt boier. :)))

Hai salut!

Bun venit/revenit noilor/vechilor membrii! :)) Am ajuns si eu acasa si am sa intru putin mai tarziu si in joc.Ne auzim atunci. ;)

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Dacă vreţi să faceţi spam, n-aţi nimerit bine. Topic Closed să citească toţi.