Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine v-am regasit, cu siguranta ne vom intelege bine, vorba lui Devil :))

Welcome celor noi, aveti grija de unde tractati Ernest e cu ochii pe voi :))).

Welcome back nob (Daniel.).

Mi-a fost dor de amenintarile tale.

Acesta este ultimul meu post pe aici, bafta mai departe Blue,Nate, Kaddy, T3ktonyck, Ynna, bmwx5 si restul. Aveti grija cum tractati, o sa mai vorbim prin game.

Bafta in continuare, imi pare rau ca pleci fix cand am revenit. Felicitari pentru munca depusa!

Acesta este ultimul meu post pe aici, bafta mai departe Blue,Nate, Kaddy, T3ktonyck, Ynna, bmwx5 si restul. Aveti grija cum tractati, o sa mai vorbim prin game.

Bafta in continuare, imi pare rau ca pleci ai fost un coleg bun asa sa fii peste tot, sper sa mai vii pe aici.

Welcome celor noi.

OOO Bine ai venit daniel,

Welcome celor noi, aveti grija de unde tractati Ernest e cu ochii pe voi )
asta e vorba mea, unde's drepturile de autor? :))

@, bun venit !

@, bafta mai departe, ai fost un coleg bun, chiar daca nu am ajuns sa ne cunoastem foarte bine, mi-am dat seama ca esti un om de treaba.

Buna seara, in primul rand vreau sa le urez bafta in continuare lui Kaddy si c0sminnn, ma bucur ca ati stat langa factiune asa mult si sper sa reveniti cand o sa doriti.

Am anuntat pe forum si targul de saptamana aceasta, va fi joi la ora 21:00, ca de obicei. Sper sa va prezentati in numar cat mai mare.

La competitia de 8ball, am facut semifinalele, va rog sa va uitati in topicul Competitii si sa va jucati meciurile pana la targ.

Welcome celor noi, aveti grija cum tractati si cum va comportati, in special in perioada de teste.

Salutare colegi ! Asta este ultimul meu post pe aici,vreau sa imi iau ramas bun de la voi,pastram legatura ! Aici m-am simtit foarte bine,este ca a 2-a mea casa,niste colegi minunati,o conducere buna,chiar daca sunt dinamovisti,sper sa ramaneti in acelasi colectiv o perioada buna de timp,sa deveniti cea mai respectata factiune pasnica,desi,pentru mine,asta este cea mai respectata si cea mai frumoasa factiune pasnica.Ce sa mai spun..Multumesc pentru toate momentele placute petrecute alaturi de voi,o sa va mai vizitez din cand in cand,la revedere !

Cu stima si respect,Manager Kaddy !

Salutare colegi ! Asta este ultimul meu post pe aici,vreau sa imi iau ramas bun de la voi,pastram legatura ! Aici m-am simtit foarte bine,este ca a 2-a mea casa,niste colegi minunati,o conducere buna,chiar daca sunt dinamovisti,sper sa ramaneti in acelasi colectiv o perioada buna de timp,sa deveniti cea mai respectata factiune pasnica,desi,pentru mine,asta este cea mai respectata si cea mai frumoasa factiune pasnica.Ce sa mai spun..Multumesc pentru toate momentele placute petrecute alaturi de voi,o sa va mai vizitez din cand in cand,la revedere !

Cu stima si respect,Manager Kaddy !

Bafta in continuare, cand vrei sa-ti iei bataie la FIFA stii la cine sa apelezi. :))

PS:

548420_515239961894844_939538240_n.jpg

A lot of legends of Tow Truck Company left us... I am sorry to hear this but if they don't have enough fun here they need to continue with another factions and etc. They reached the max rank - 5 ( cosmiNNN and Kaddy ). Succes for future friends. We will keep our friendship

Am o intrebare.

Au inceput sa imi apara foarte multe reclame pe Mozzila la care trebuie sa le dau "X" ca sa scap de ele.

Stie cineva cum pot sa scap de tot de ele?

Am o intrebare.

Au inceput sa imi apara foarte multe reclame pe Mozzila la care trebuie sa le dau "X" ca sa scap de ele.

Stie cineva cum pot sa scap de tot de ele?

Da, ia-ti adblock.

@K A D D Y

Clasamentul suporterilor din liga 1:

1. Dinamo - 79.500 (5 meciuri)

2. Petrolul - 48.500 (5 meciuri)

3. Steaua - 37.000 (4 meciuri)

4. ACS Poli Timișoara - 34.000 (5 meciuri)

5. FC Botoșani - 32.500 (5 meciuri)

Ultimele 19 meciuri ale Stelei in UCL:

steaua - Lyon 0-3

steaua - Real Madrid 1-4

Real Madrid - steaua 1-0

steaua - Dinamo Kiev 1-1

Lyon - steaua 1-1

Slavia Praga - steaua 2-1

steaua - Arsenal 0-1

Sevilla - steaua 2-1

steaua - Sevilla 0-2

steaua - Slavia Praga 1-1

Arsenal - steaua 2-1

steaua - Bayern 0-1

Fiorentina - steaua 0-0

steaua - Lyon 3-5

Lyon - steaua 2-0

Bayern - steaua 3-0

steaua - Fiorentina 0-1

Schalke - steaua 3-0

steaua - Chelsea 0-4

Jucati-va meciurile de 8ball semifinalistilor ca sa trecem mai departe.

O sa intru si eu in joc peste cateva ore, spor la tractat!

Bona sera, noul vostru coleg isi face pasii spre culcare, imi e cam somn si n-as mai sta prin joc..

^Sper sa ne intelegem bine, sa ne cunoastem in general, mult succes maine tuturor, sa incepeti cu dreptu' nu ca altii :))

Buna seara, sa nu uitati diseara la ora 20:50 sa fiti la HQ pentru targul saptamanal, cine nu poate veni sa faca cerere de invoire, altfel va primi FW. Daca veniti dupa 20:50 veti primi o amenda de 1k.

Cloud si Costy33, jucati-va semifinala mai repede ca dupa sa jucati si finala si sa dau banii campionului.

Maine o sa fac un update in topicul Tractari legale / ilegale, va rog sa mai recititi topicul acela, e foarte important.

Bona sera, noul vostru coleg isi face pasii spre culcare, imi e cam somn si n-as mai sta prin joc..

^Sper sa ne intelegem bine, sa ne cunoastem in general, mult succes maine tuturor, sa incepeti cu dreptu' nu ca altii :))

Bine ai venit Don Corleone, pun pariu ca n-o sa ne intelegem. :))

Salutare ! Eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine impreuna.

Welcome Wilson. I am english player in this faction but i hope this won't be problem for you and i hope u speak english a bit =D Welcome again and have fun with us !

Buna seara, peste cateva ore o sa va deschid topicurile de rapoarte, o sa aveti timp pana duminica la ora 18:00 sa le postati.

Au trecut primele 24 de ore de cand suntem 35/35 membri, as vrea daca se poate duminica sa facem un record de prezenta la sedinta, dar depinde si de voi. Nu o sa va tin mult, maxim 30 de minute, sper sa va prezentati in numar cat mai mare.

Am terminat si cu logurile la targ, aveti grija si nu mai uitati sa va invoiti de la activitatile obligatorii, in special sedinta si targ pentru ca veti lua FW.

Campionatul de 8ball a fost castigat de Costy33, o sa mai fac alt campionat peste 1-2 saptamani, felicitari oricum, ma asteptam.

Dupa ce voi vorbi cu Kelton, o sa fac un mic update la topicul Tractari legale / ilegale, sa cititi topicul.

Hey guys. Blue told sth about the topic illegal and legal towing but can u tell me what ? and sth about Kelton. Please if it's important quote and tell me :) Thanks !

Hey guys. Blue told sth about the topic illegal and legal towing but can u tell me what ? and sth about Kelton. Please if it's important quote and tell me :) Thanks !

I will add 3 more places in the "legally / illegaly towing" topic, but first I have to talk with Kelton about that.