Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

În 2 minute voi deschide aplicațiile, vă rog când aveți timp să dați ad-uri în joc, voi ține aplicațiile deschise toată ziua, posibil până mâine pentru că recrutăm destul de mulți jucători.

Aștept mai multă activitate din partea tuturor, diseară la 20 sau 21 voi face câteva activități, până atunci spor la treabă.

Toți membri rank 4+ vă rog la ora 21:00 să fiți în HQ, trebuie să discut unele lucruri cu voi.

Tocmai am răspuns la aplicații, vă rog rank 4+ să dați teste. O să mai fac o tură de recrutări vineri.

Mâine la ora 20:00 voi face activitățile progamate ieri.

Am făcut un campionat de 8ball, cine dorește să se înscrie să verifice topicul Competiții. Premiul este de 30.000$.

Edited by Blue96

Salutare ! De astazi voi fi noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine.

Bine ai venit!

Vreau sa le urez noi venitilor un calduros bun venit, sper sa va acomodati usor si sa aveti grija ce faceti. Sa nu tractati ilegal sau alte dracovenii. O seara placuta va doresc, noapte buna >:D<<'>

Salut, de astazi vom fi colegi, sper sa ne intelegem de la foarte bine in sus si sa facem o treaba minunata. Vreau sa ii multumesc lui Blue_Blood pentru aceasta sansa si va promit ca o sa imi dau toata silinta in munca pe care o voi depune pentru aceasta factiune.

Salut baieti, am venit de la scoala si am epuizat punctele de tractari.... acum stam sa intre altele noi. asa fain e, cand astepti punctele ca sa poti munci parca esti in realitate si astepti salariul sa intre :))

Succes, Blue, ai fost un Lider bun.

Untitled.png

Gata cu gluma să nu văd 3 sferturi din facțiune la demisii, deja suntem puțini. :))

Ne vedem la 20:00 în HQ dacă vreți să participați la activități, nu mă simt foarte bine așa că o să terminăm în 10-15 minute.

Gata cu gluma să nu văd 3 sferturi din facțiune la demisii, deja suntem puțini. :))

Ne vedem la 20:00 în HQ dacă vreți să participați la activități, nu mă simt foarte bine așa că o să terminăm în 10-15 minute.

Cum adica? Treaba este serioasa sau voi doar va jucati?

Edited by BTD SilviuM

Bună seara tuturor.

Nu am avut timp să-mi fac prezentarea până acum, deoarece am fost ocupat cu diferite activităţi în viaţa reală, cât şi cu cea de Helper. Majoritatea mă cunoaşteţi, ceilalţi, mai noi, nu. Cei care mă cunoaşteţi ştiţi că pe unde am avut o funcţie importantă m-am descurcat foarte bine, punându-mi activitatea foarte bine la punct. Însă mai ştiţi şi că nu sunt o persoană sobră, dar pot deveni şi aşa, dacă situaţia nu-mi permite altfel, aşa că vă recomand să nu-mi schimbaţi atitudinea pe care am ales s-o adopt pe moment, asta însemnând să nu mă supăraţi foarte tare, că mă pot transforma foarte uşor într-o persoană nu foarte plăcută, dar sper să nu fie cazul. Sper ca în al şaptelea mandat pe care îl am în această facţiune minunată, să mă descurc la fel de bine ca în precedentele sau, de ce nu, chiar mai bine, deoarece întotdeauna este loc de mai bine. Nu-mi voi depăşi însă atribuţiile de Sublider, deoarece Blue se descurcă de minune şi nu este nevoie să mă bag peste el, doar o să ne sfătuim reciproc şi, bineînţeles, vom lua deciziile împreună. Sper să am şi cu voi aceeaşi colaborare pe care o am cu Blue şi să rămânem acelaşi grup unit care a caracterizat această facţiune de-a lungul timpului, cu excepţia perioadei când Tow Truck Company a dispărut de pe harta facţiunilor paşnice, din cauza unei conduceri incompetente.

Celor noi vă urez bun venit şi sper să colaborăm împreună, ducând facţiunea la cel mai înalt nivel de profesionalism, asumându-vă responsabilităţi pentru care veţi răspunde ulterior. Vreau să mai ştiţi că, deşi sunt o fire plăcută, nu voi agrea eventualele încălcări are Regulamentului, în special în cazul în care veţi tracta neregulamentar, dar şi în cazul în care veţi încălca reguli mărunte, deoarece încălcarea repetată a acestor reguli, cât de mărunte ar fi, duce la un dezechilibru nedorit. În schimb sunt deschis la orice fel de discuţii, în special în cazul în care doriţi să vă ajut cu diverse sfaturi, sfaturi pe care o să vi le dau din experienţă proprie. Aşadar, nu ezitaţi să-mi cereţi ajutorul în orice fel de situaţie şi nu ezitaţi să mă întrebaţi când aveţi o nelămurire. Mai bine să mă întrebaţi pe mine, decât să faceţi de capul vostru şi să regretaţi după aceea. Scopul meu este să ajut cât mai mulţi membri să ajungă la un nivel ridicat, deoarece această facţiune este o facţiune care vă învaţă să faceţi pasul către altele mai mari, unde rigorile vor fi mult mai ridicate. Aşadar, daţi dovadă de cât mai multă inteligenţă, implicare şi nu în ultimul rând, educaţie, deoarece, fără bun-simţ, nu veţi ajunge nicăieri.

Eu vă doresc o adaptare rapidă şi o şedere cât mai plăcută, şi de ce nu, cât mai îndelungată. :)

@, Din ce ai spus tu reiese clar ca doresti sa faci ceva din aceasta factiune iar eu, nou intrata, pot spune ca voi ajuta factiunea cu tot ce pot si voi profita de ultima sansa primita. :)

Mâine la ora 19 va fi un târg cu toate facțiunile pașnice, din păcate eu nu pot fi on, așa că veți asculta de Devil sau rank 5+ în caz că nu ajunge nici el. La 18:50 să fiți în HQ, activitatea nu este obligatorie, dar cei ce sunt on să se prezinte vă rog, nu vreau să facem o impresie proastă.

Tot mâine, mai pe după amiază voi deschide din nou aplicațiile, așa că vă rog să dați ad-uri că recrutăm.

Bună ziua, în urmă cu câteva minute am deschis aplicațiile. O să le țin deschise până la 00:00 noaptea aceasta. Vă rog când aveți posibilitatea să dați ad-uri în joc că recrutăm. Cel mai probabil răspunsul la aplicații îl voi da sâmbătă în jurul orelor prânzului.

În această seară, la ora 19:00 va fi un scurt târg cu toate facțiunile pașnice. Eu nu voi putea ajunge, așa că de organizare se va ocupa ori Devil, ori un rank 5. Oricum, la ora 18:50 să fiți vă rog la HQ, activitatea nu este obligatorie, dar totuși să nu ne facem de râs, cum am mai spus, vreau minim 8, faceți cu rândul cum vreți, dar pe perioada întregului târg (maxim 30 de minute) vreau să fiți minim 8.

Competiția de 8ball am decis să o amân până când o să terminăm școala pentru că oricum nu se înscrie nimeni acum și nici nu am timp să o organizez.

M-am gândit să vă deschid de acum topicurile cu rapoartele, în caz că în weekend sunteți plecați, așa că aveți timp să vă postați rapoartele până la ora 18:00 duminică, iar de noul raport vă puteți apuca duminică la 18:00. Ședința va fi ca de obicei, duminică la ora 20:00, cine nu poate să ajungă, vă rog să faceți cerere de învoire, altfel veți primi FW.

Între orele 18:00-18:30 va fi o activitate surpriză, cine are noroc să fie ON în momentul respectiv poate câștiga 15.000$. Ne vedem în joc peste câteva minute, spor la tractat!

Edited by Blue96

Salutare tuturor, sunt intrat de 3 zile in factiune si ma simt excelent :D ! Am sa citesc noutatile, nu o sa postez frecvent, decat daca va fi cazul . Multumesc pentru calduroasele "Welcome-uri" . Sper sa raman aici pentru un timp mai indelungat fata de precedentele factiuni . Spor la tractari .

Bună seara, în seara aceasta o să răspund la aplicații, rank 4+ fiți pe fază să dați teste vă rog.

Pentru cei noi, welcome în primul rând, raportul pe săptămâna aceasta nu este obligatoriu, dar dacă doriți să-l faceți înainte de a-l posta verificați-l bine de tot de 2-3 ori, deoarece veți fi sancționați la fel ca un membru normal în caz că găsesc greșeli. Și în al doilea rând, la discuții se postează doar lucruri importante ce țin de facțiune, nu ca postul de mai sus.

Pentru rapoarte aveți timp până duminică la ora 18:00 să le postați, iar tot de la 18:00 vă puteți ocupa de raportul nou. Ședința va fi duminică la 20:00, să faceți învoire dacă nu veniți.