Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara. Am postat si statistica de la activitate, in mare parte ok. Sper ca v-ati distrat. Nu uitati de sedinta de maine, la ora 20:00. Vreau sa fiti cat mai multi online pentru ca vom discuta lucruri importante. Cine nu poate sa vina sa faca o cerere de invoire, altfel va fi sanctionat cu FW.

Buna seara!

Se vede ca a nins, au fost multe cereri de invoire. Cei care ati lipsit, nu s-au discutat lucruri extrem de importante, saptamana ce urmeaza speram ca toti membrii sa fie online la sedinta, vor fi lucruri importante de spus.

Weekend prelungit! Chiar daca la mine in oras zapada este de circa 5cm inaltime, tot nu fac scoala. Uneori ministerul educatiei este genial.

Cum a zis si Adrian, aveti la dispozitie 2 zile sa ne contactati pentru salariu, altfel nu il veti mai primi. Poate organizam o activitate in cursul acestei saptamani, nu cred ca o sa mai stati la toate orele la scoala.

Buna ziua! Din cauza zapezi firul meu de net s-a rupt pe undeva dar nu stiu unde, sper ca furnizorul sa rezolve problema maine-poimaine, daca nu o sa fac cerere de inactivitate. Spor la tractat si sper sa ne auzim cat mai curand !:(

@@viewer, cand o sa fiti peste 20 online o sa facem, zic de activitate neanuntata. Pe vremea asta nu stiu daca se pot face activitati, majoritatea sunt ocupati cu datul zapezii, nu au internet/eletricitate din cauza conditiilor precare. Poate facem eventuri, o sa vedem.