Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, imi pare rau, da incepand de azi pana vinerea viitoare o sa fiu destul de inactiv, deoarece am enorm de multe teme si proiecte la scoala+saptamana viitoare am 2 teste /zi, dabea imi gasesc timp pentru rutina zilnica... . O sa incerc sa fiu prezent la cat mai multe activitatii, si o sa recuperez cand o sa revin. Bafta tuturor :*

Foarte modest eşti, Silviule. :))

Sper să vă placă noile update-uri pe care le-am adus împreună pentru a vă face jocul mai plăcut dar şi de a da un aspect mai frumos secţiunii de pe forum destinată facţiunii. Vă urez o seară plăcută şi vă asigurăm că vor mai fi update-uri interesante, însă toate la timpul lor.

Bună dimineaţa.

Vreau să le urez bun venit tuturor celor care au intrat de curând şi să-i asigur că vor avea tot suportul nostru în a reuşi să-şi lanseze o carieră virtuală cât mai plăcută (valabil pentru cei cu level mic). Vă vom sta la dispoziţie cu absolut orice informaţie care vă va ajuta să treceţi peste nelămuririle pe care le aveţi la început. De asemenea, v-aş sfătui ca înainte să tractaţi o maşină, să vă gândiţi de două ori la Regulament, să nu vă grăbiţi, deoarece apoi veţi avea de suferit dacă respectivele maşini sunt parcate corect. Luaţi deciziile cu calm, că nu vă grăbeşte nimeni. Întrebaţi dacă aveţi nelămuriri, că nu vă taie nimeni capul, dar nici să exageraţi cu întrebări banale, al căror răspuns trebuie să-l cunoaşteţi şi singuri, din Regulamente. Cât despre cei noi, dar cu un level destul de mare şi o vechime considerabilă pe server, sper să vă simţiţi cât mai bine şi să daţi dovadă de înţelepciunea care este recomandată de vechimea pe care o deţineţi. Am încredere că vom face o trabă cât mai bună, combinând experienţa cu entuziasmul, dar şi utilul cu plăcutul.

Vă urez o şedere cât mai plăcută şi cât mai îndelungată. :)

Esti printre putinii care reusesc sa vorbeasca mai mult decat mine. Fii mandru.

Neata.

@, lu Specialul. Poate si tie, dar nu sunt sigur :-?

@, ce era greu sa stai sa opresti? :)) Oricum, majoritatea tractarilor sunt din zone din care trebuie sa stai sa anunti...

Nu e deloc asa. Eu gasesc multe in afara zonelor.

Stai sa ma gandesc. Wow tu

Eu eu.

Nu e deloc asa. Eu gasesc multe in afara zonelor.

Mie.

Neata.

@, lu Specialul. Poate si tie, dar nu sunt sigur :-?

@, ce era greu sa stai sa opresti? :)) Oricum, majoritatea tractarilor sunt din zone din care trebuie sa stai sa anunti...

Mie.

Buna ziua! Ce faceti? SQ Seether, posturi mai dezvoltate, ca nu esti pe camp. Atatea luni te-a batut si Daniel la cap si tot nu ai invatat sa faci spam.

Buna ziua si tie tinere, bine pe forum si prin game.

Hahaha ca sa vezi ca nu-s pe camp, stiu sa fac spam spre deosebire de alti.

Doar te cunosc de multa vreme:*

Da :*

Buna ziua! Ce faceti?

, posturi mai dezvoltate, ca nu esti pe camp. Atatea luni te-a batut si Daniel la cap si tot nu ai invatat sa faci spam.

Asta iam zis si eu :))

*hai sa nu mai postam nimic si sa-l facem pe Seether sa-si bage unghia-n gat*

Hahaha esti amuzant, iti dai seama ca eu am si un clan unde pot face spam.

hy i m in this fonction or no plz tell me !

Hy, tell me your name in sa-mp and i will tell you if you are or no't.