Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

hy i m in this fonction or no plz tell me !

You are not Alright, our foreign member. He has this account (pH Alright), so you are not in this faction, probably you have the Car Mechanic job, that doesn't mean you are a Tow Truck Company member, you are just only a civilian mechanic. Have a good day. :)

Edited by Harvey Specter

stiu sa fac spam spre deosebire de alti.

Ma faci sa rad :)) . Te lauzi ca faci spam, avand 1510 posturi si 60% warn.. plus alte ogramada de suspenduri temporare. Asta nu se mai numeste spam, ce faci tu. Este ... un fel de spam facut fara cap.

Ia-ma drept exemplu, am acest cont mai "tanar" cu 11 luni decat al tau, am 2250 posturi, 0% warn si nu am fost suspendat niciodata. <):)

gGD4wwe.jpg

Ma faci sa rad . Te lauzi ca faci spam, avand 1510 posturi si 60% warn.. plus alte ogramada de suspenduri temporare. Asta nu se mai numeste spam, ce faci tu. Este ... un fel de spam facut fara cap. Ia-ma drept exemplu, am acest cont mai "tanar" cu 11 luni decat al tau, am 2250 posturi, 0% warn si nu am fost suspendat niciodata.

Da intradevara ai mai multe posturi ca mine, dar te voi depasii in cel mai scurt timp posibil.

Da intradevara ai mai multe posturi ca mine, dar te voi depasii in cel mai scurt timp posibil.

Cu 60% warn si atatea suspenduri.. mult succes. Inca 4 greseli daca mai faci, poti sa iti iei adio de la cont. Si cu ce te-ai ales? Nimic :| .

Nu vreau sa iti scot ochii, dar nu mai face spam in asa graba. Daca vrei sa te simti mai presus decat mine, spune-mi si iti zic in fata ca esti, dar nu iti ruina contul de forum :-J .

Faci cum vrei, sa nu zici ca nu ti-am spus.

Cu 60% warn si atatea suspenduri.. mult succes. Inca 4 greseli daca mai faci, poti sa iti iei adio de la cont. Si cu ce te-ai ales? Nimic . Nu vreau sa iti scot ochii, dar nu mai face spam in asa graba. Daca vrei sa te simti mai presus decat mine, spune-mi si iti zic in fata ca esti, dar nu iti ruina contul de forum . Faci cum vrei, sa nu zici ca nu ti-am spus.

Ok am inteles, nu o sa mai iau warn si o sa fac spam cu cap.

Nu vin pe RPG 2, n-am timp, vreau besturi si $$ aicea, sorry.

E aceiasi chestie ca si pe 1. Pe rpg2 nu sunt atati codati si abuseri. Si nu iti ocupa timpul, eu unul intru doar la war-uri si rareori la sedinta, cand n-am ce face. Eu unul, daca n-as fii in gang pe 2 sa fac DM, nu stiu cum m-as descurca :)) .

E aceiasi chestie ca si pe 1. Pe rpg2 nu sunt atati codati si abuseri. Si nu iti ocupa timpul, eu unul intru doar la war-uri si rareori la sedinta, cand n-am ce face. Eu unul, daca n-as fii in gang pe 2 sa fac DM, nu stiu cum m-as descurca .

O sa discutam in game.

Ce mai faceți mecanici?

Ce sa facem ne pregatim de derby, unde bate Dinamo.

Buna seara colegi! Am zis sa mai postez si eu pe aici...sa mai fac un +1...sunt in urma rau de tot...

Bai Seethere, las-o mai usor cu SPAM-u'...Numai gura ta se aude pe aici. X_X

Silviule, la 2 luni de lider iti iau unu d-asta...:

10003979_635971733140957_1135035000_n.jp

Si cu toate ca nu ai chef sa mai auzit nimic, vreau sa le fac cinste in seara asta tuturor dinamovistilor... frumos.. la o pizza.. uitandu-ne ce frumos i-a dat Steaua "mure". N-am mai postat de mult timp pe aici... eu am iesit, noapte buna all.

Si cu toate ca nu ai chef sa mai auzit nimic, vreau sa le fac cinste in seara asta tuturor dinamovistilor... frumos.. la o pizza.. uitandu-ne ce frumos i-a dat Steaua "mure". N-am mai postat de mult timp pe aici... eu am iesit, noapte buna all.

Ce "mure" ma, vai de capu vostru..

Sunt foarte obosit,ma duc si eu sa ma culc.Va urez o seara placuta tuturor,sport la tractari celor care mai stau. 5-2 !

Cum ti-am zis si la clan..

Eu ma duc la somn, ne auzim maine dimineata. Noapte buna! Inca cateva weekend-uri din-astea si luam vacanta

Cine nu o asteapta?

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahHahahahahahahahahahaha 5-2. Dinamo e la fel de praf ca si contu' pe forum al lui Seether. Si eu nici nu ma uit la fotbal, lol.

Poate portaru e la fel de praf, din 5 goluri a gresit la 4.