Harvey Specter I DeviL Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) hy i m in this fonction or no plz tell me ! You are not Alright, our foreign member. He has this account (pH Alright), so you are not in this faction, probably you have the Car Mechanic job, that doesn't mean you are a Tow Truck Company member, you are just only a civilian mechanic. Have a good day. Edited March 27, 2014 by Harvey Specter Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 stiu sa fac spam spre deosebire de alti. Ma faci sa rad . Te lauzi ca faci spam, avand 1510 posturi si 60% warn.. plus alte ogramada de suspenduri temporare. Asta nu se mai numeste spam, ce faci tu. Este ... un fel de spam facut fara cap. Ia-ma drept exemplu, am acest cont mai "tanar" cu 11 luni decat al tau, am 2250 posturi, 0% warn si nu am fost suspendat niciodata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ma faci sa rad . Te lauzi ca faci spam, avand 1510 posturi si 60% warn.. plus alte ogramada de suspenduri temporare. Asta nu se mai numeste spam, ce faci tu. Este ... un fel de spam facut fara cap. Ia-ma drept exemplu, am acest cont mai "tanar" cu 11 luni decat al tau, am 2250 posturi, 0% warn si nu am fost suspendat niciodata. Da intradevara ai mai multe posturi ca mine, dar te voi depasii in cel mai scurt timp posibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Da intradevara ai mai multe posturi ca mine, dar te voi depasii in cel mai scurt timp posibil. Cu 60% warn si atatea suspenduri.. mult succes. Inca 4 greseli daca mai faci, poti sa iti iei adio de la cont. Si cu ce te-ai ales? Nimic . Nu vreau sa iti scot ochii, dar nu mai face spam in asa graba. Daca vrei sa te simti mai presus decat mine, spune-mi si iti zic in fata ca esti, dar nu iti ruina contul de forum . Faci cum vrei, sa nu zici ca nu ti-am spus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Cu 60% warn si atatea suspenduri.. mult succes. Inca 4 greseli daca mai faci, poti sa iti iei adio de la cont. Si cu ce te-ai ales? Nimic . Nu vreau sa iti scot ochii, dar nu mai face spam in asa graba. Daca vrei sa te simti mai presus decat mine, spune-mi si iti zic in fata ca esti, dar nu iti ruina contul de forum . Faci cum vrei, sa nu zici ca nu ti-am spus. Ok am inteles, nu o sa mai iau warn si o sa fac spam cu cap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ok am inteles, nu o sa mai iau warn si o sa fac spam cu cap. Daca tot vrei sa fim intr-o permanenta concurenta, haide sa concuram la altceva. Daca vrei, te astept sa concuram la best-uri. Check out : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Daca tot vrei sa fim intr-o permanenta concurenta, haide sa concuram la altceva. Daca vrei, te astept sa concuram la best-uri. Check out : Nu vin pe RPG 2, n-am timp, vreau besturi si $$ aicea, sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Nu vin pe RPG 2, n-am timp, vreau besturi si $$ aicea, sorry. E aceiasi chestie ca si pe 1. Pe rpg2 nu sunt atati codati si abuseri. Si nu iti ocupa timpul, eu unul intru doar la war-uri si rareori la sedinta, cand n-am ce face. Eu unul, daca n-as fii in gang pe 2 sa fac DM, nu stiu cum m-as descurca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Mia Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 @, și eu care aveam complexe că am 10% warn Ce mai faceți mecanici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 E aceiasi chestie ca si pe 1. Pe rpg2 nu sunt atati codati si abuseri. Si nu iti ocupa timpul, eu unul intru doar la war-uri si rareori la sedinta, cand n-am ce face. Eu unul, daca n-as fii in gang pe 2 sa fac DM, nu stiu cum m-as descurca . O sa discutam in game. Ce mai faceți mecanici? Ce sa facem ne pregatim de derby, unde bate Dinamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Mia Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 derby Presupun că ăsta este meciul nu sunt atati codati si abuseri Într-adevăr, noi îl avem doar pe OrHe, mândria națiunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Presupun că ăsta este meciul Exact, meciu unde castiga Dinamo. FORZA DINAMO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV SilviuM Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Într-adevăr, noi îl avem doar pe OrHe, mândria națiunii. Nu e nici codat, nici abuser. E un fel de, entertainment man Exact, meciu unde castiga Dinamo. FORZA DINAMO!!!! Asa, fi un suporter bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr BowBow Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Buna seara colegi! Am zis sa mai postez si eu pe aici...sa mai fac un +1...sunt in urma rau de tot... Bai Seethere, las-o mai usor cu SPAM-u'...Numai gura ta se aude pe aici. Silviule, la 2 luni de lider iti iau unu d-asta...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vi3wer Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 O sa discutam in game. Ce sa facem ne pregatim de derby, unde bate Dinamo. Unde isi ia bataie dinamo Nu au nici o sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JmecK Magnificul Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Steaua e cea mai buna! Forta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JmecK Magnificul Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Goool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vi3wer Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Goool 4-1 la pauza, frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 BA GATA NU VREAU SA AUD NIMICA. PUNCT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Danut Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Si cu toate ca nu ai chef sa mai auzit nimic, vreau sa le fac cinste in seara asta tuturor dinamovistilor... frumos.. la o pizza.. uitandu-ne ce frumos i-a dat Steaua "mure". N-am mai postat de mult timp pe aici... eu am iesit, noapte buna all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW AnTiDoT Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Eu ma duc la somn, ne auzim maine dimineata. Noapte buna! Inca cateva weekend-uri din-astea si luam vacanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Sunt foarte obosit,ma duc si eu sa ma culc.Va urez o seara placuta tuturor,sport la tractari celor care mai stau. 5-2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Si cu toate ca nu ai chef sa mai auzit nimic, vreau sa le fac cinste in seara asta tuturor dinamovistilor... frumos.. la o pizza.. uitandu-ne ce frumos i-a dat Steaua "mure". N-am mai postat de mult timp pe aici... eu am iesit, noapte buna all. Ce "mure" ma, vai de capu vostru.. Sunt foarte obosit,ma duc si eu sa ma culc.Va urez o seara placuta tuturor,sport la tractari celor care mai stau. 5-2 ! Cum ti-am zis si la clan.. Eu ma duc la somn, ne auzim maine dimineata. Noapte buna! Inca cateva weekend-uri din-astea si luam vacanta Cine nu o asteapta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahHahahahahahahahahahaha 5-2. Dinamo e la fel de praf ca si contu' pe forum al lui Seether. Si eu nici nu ma uit la fotbal, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seether Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahHahahahahahahahahahaha 5-2. Dinamo e la fel de praf ca si contu' pe forum al lui Seether. Si eu nici nu ma uit la fotbal, lol. Poate portaru e la fel de praf, din 5 goluri a gresit la 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts