Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Clique96 Desigur,a 2 a imagine e Lamborghini Hurcan,prima,presupun ca stii care e,Fortza Horizont 5 va fi primul joc care va avea in exclusivitate aceasta masina http://postimg.org/image/qs5jvxylt/ Dar parca Avetador J pare ceva mai frumos si mai elegant imagesefasdewqas.jpg

imagessfa.jpg

indexedcwedxccx.jpg

indexfasf.jpg

indexrgf.jpg

AM LUAT RANK 2(IEIE MADAFACA)

Edited by TB Sebyx

, chiar m-am gandit sa fac asta, dar am gasit acest BMW care il am acum la avatar. Toate pozele care le-am pus mai sus sunt luate de pe tumblr-ul lui Adrian28. Baiatul asta are niste creatii superbe, click aici sa vezi si tu.

Se pare ca este a 3 oara cand plec de aici :)) . Sper sa nu va intristati, M va iubeste. Sa aveti grija de voi si sa aveti grija cum tractati. Ne mai auzim in game, tinem legatura daca doriti.

Va doresc numai bine, succes in continuare.

@Stefan097 VIP, Te rog frumos sa nu mai postezi mesaje asa scurte, data viitoare vei fi sanctionat.

Buna ziua, nu am mai postat de ceva vreme pe aici, dar urmaresc activitatea in fiecare zi.

Cu acesta ocazie vreau sa le urez bun venit celor noi si sa aibe grija de unde tracteaza si nu numai.In acelas timp am observat foarte multe demisii, ce sa zis imi pare rau pentru uni care au plecat ca erau membri foarte buni si ii mai asteptam pe la noi.

O zi buna in continuare, ne auzim pe /f

Buna seara colegi. Imi pare rau ca am fost inactiv zilele astea, am fost implicat in anumite activitati cu prieteni si nu am avut timp liber sa stau la PC. Sper ca de maine sa revin la activitatea de care trebuie sa dau dovada. O seara buna!

Stiu ca nu am voie sa postez in acest topic, dar tin sa precizez ca este ceva inportant pentru serverul RPG.B-Zone.RO. Este un topic pentru noul update facut la dobanda de pe server. Va rog sa verificati topicul de mai jos.

http://forum.b-zone.ro/topic/231090-fara-dobandacu-dobanda/

Salut Agent.Nab :*:* Te pup

Cu stima,

TeR

Imi pare rau ca trebuie sa plec din aceasta familie,dar am niste probleme.Asta nu inseamna ca nu voi reveni,Bafta la tractat ilegal :topic_closed:

Imi pare rau ca trebuie sa plec din aceasta familie,dar am niste probleme.Asta nu inseamna ca nu voi reveni,Bafta la tractat ilegal :topic_closed:

Succes mai departe SeBa20. Îmi cer scuze pentru inactivitatea mea de ieri, am fost plecat toată ziua şi nu am putut anunţa din timp.

Ne auzim astăzi în game. O zi bună tuturor vă urez! :)>-

Se pare că până la urmă am revenit la vechiul meu cont. Am avut motivele mele pentru a-mi face un alt cont, însă nu mai are rost să mă ascund, deoarece a aflat marea majoritate cine sunt. Până la urmă, n-am făcut nimic rău pentru a mă ascunde. :))

Probabil că voi spune mai multe detalii când îmi voi face timp și voi avea starea necesară de a o face.

Edited by D e v i L

Buna seara colegi, ce faceti? La mine este atat de cald incat aerul conditionat nuprea mai face fata. La voi cum e?

, felicitari pentru functie prietene. Ma bucur enorm pentru tine, ne auzim in game :)

, cu "am revenit la vechiul meu cont" m-ai bagat in ceata un pic. Daca poti maine dupa 15:00 sa intri pe mess ca sa vorbim ceva, love ;)

Edited by Clique96