Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitări, Alex! Vreau să știi că ai toată susținerea mea și te voi ajuta cu toată experiența și cu toate cunoștințele mele. Te voi învăța tot ceea ce am învățat eu în ultimii cinci ani de la persoane care merită toată stima și te asigur că vei ajunge departe pe acest server. Vreau să știți că eu voi rămâne în facțiune foarte mult timp de acum încolo și voi continua să ajut facțiunea în care am pus bazele încă de la început și nu mă voi da la o parte când va veni vorba de a contribui cu tot ce am mai bun pentru ca această facțiune să meargă pe un drum ascendent.

Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-am primit în aceste zile și vă asigur că am rămas aceeași persoană pe care o știți, nu m-am schimbat și nu mă voi schimba. Singurul lucru care s-a schimbat la mine este modul de gândire, care vine o dată cu înaintarea în vârstă.

Dacă aveți orice fel de nelămurire, eu voi continua să vă ajut, indiferent de felul problemei pe care o întâmpinați. Nu mă voi ascunde după colț, ci voi fi mereu acolo pentru voi, dornic să dau tot ce am mai bun pentru a vă învăța ceea ce și eu am fost învățat de-a lungul timpului.

Deoarece stiu ca foarte multi membri frecventeaza acest topic am sa postez si aici noile update-uri pentru Tractari Legale/Ilegale.

Dupa cum am spus si la Anunturi importante am adaugat cateva zone noi de tractat si am corectat unde trebuia . Rog toti membrii sa verifice topicul cu Tractari unde am adaugat spoilere.

http://forum.b-zone.ro/topic/160280-tractari-legale-si-ilegale-legal-illegal-tows/

Topicul Ramane inchis o zi maxim doua pana toata lumea vede noile update-uri .

Alexx, felicitari pentru sublider, tre sa dai 2x bere:)), una pentru ca nu am candidat, se stie ca eu eram sublider si una pentru ca te-am votat:*. Inca odata, gg ubire!

Agent, multumesc frumos pentru cea mai buna decizie pe care ai luat-o de cand te cunosc eu si sunt luni bune, poate si un an. Iti multumesc din suflet ca ai acceptat demisia lui Aish! Bafta mai departe Aish, nu te mai vrem inapoi! Si nu cumva sa ai tupeul sa postezi in acest topic unde posteaza doar membrii din factiune, vei primi report! Nu mai ai ce cauta in TTC! Du-te si fa nervi altor oameni!

Ba eu cand v-am zis ca nu se face treaba cu Aish, vedeti, nu a luat sublider a plecattttt! Eu cand va zic credeti ca Antycus e prost ca vorbeste aiurea, vedeti maaaaaaa? Si acum sa nu aud mesaje de gen: nu a plecat pentru sublider, ba ma lasati! Asa sunt astia ma, abiso vrajeala, ca se alege sublider mai stau o zi si ies si zic ca pleaca din alt motiv!

Paaaaaaaaaa Aish! Toti ne bucuram ca am scapat de tine, nu vreau sa mai aud de tine, sa nu te mai vad in joc, dau /togad sa nu iti vad numele pe anunt, /tognews, poate doamne fereste iei live si iti vad numele pe live, /togevent poate faci avent, nu vreau sa iti vad numele nici acolo, /turn off, poate zice cineva numele tau pe /sms, ma duc in mijlocul marii, sa nu cumva sa treci din greseeala pe langa mine si sa iti vad numele! Nu te mai astept inapoiiiiiiiiiii, pa aishhhhhhhh!

E trist ca esti atat de frustrat de viata. De fapt, prin simplul fapt ca faci atat de mult tam-tam din cauza demisiei mele denota faptul ca esti prematur mental. Nu are rost sa spun motivele pentru care am parasit factiunea deoarece, in limitarea ta psihologica, nu poti admite o eroare. Sper sa te vad cat mai curand Manager, meriti din plin, mai ales pentru cat de mult ai sacrificat in aceasta factiune si pentru cat te-ai dedicat. Nu vrei sa mai auzi de mine? Iti recomand sa incepi asta prin a nu mai rosti numele meu in vreo discutie sau post pe forum.

Nu te mai astept inapoiiiiiiiiiii, pa aishhhhhhhh!

Grow up.

Astept report.

Edited by Tessie

E trist ca esti atat de frustrat de viata. De fapt, prin simplul fapt ca faci atat de mult tam-tam din cauza demisiei mele denota faptul ca esti prematur mental. Nu are rost sa spun motivele pentru care am parasit factiunea deoarece, in limitarea ta psihologica, nu poti admite o eroare. Sper sa te vad cat mai curand Manager, meriti din plin, mai ales pentru cat de mult ai sacrificat in aceasta factiune si pentru cat te-ai dedicat. Nu vrei sa mai auzi de mine? Iti recomand sa incepi asta prin a nu mai rosti numele meu in vreo discutie sau post pe forum.

Grow up.

Astept report.

@, Bafta mai departe..

@, Mie mi s-a parut o persoana de treba...cel putin pe mn nu ma deranjat niciodata cu nimic...

1) Dai drumuuu Aish! Nu cauta vorba cu mine! Abiso vrajeala ma iei tu pe mine cu texte din astea ca sa pari inteligent. Asa iti vorbesc 10 pagini pe forum, dar intr-o situatie mai speciala, o dai in pastai! Hai dai drumu, nimeni nu te suportaaa nimeniiiiiiii! Dai cu jet pana nu iti dau eu! NU AI CE POSTA AICI, DAI DRUMUUUUU SA NU TE MAI VADDDDDDDDDDDDDD!

2) Jizzy, inseamna ca nu IL cunosti pe bine pe baiatul de Aish! Si mai bine, ca nu ai cu cine vorbi!

VREAU SA INCHEIEM SUBIECTUL AISH! NU MERITA SA VORBIM DESPRE EA! E UN NIMIC, NU MERITA SA NE PIERDEM TIMPUL CU EL! CAT AM ASTEPTAT SA SCAPAM DE EL SI ACUM, DAI DRUMU DE AICI! NIMICULE CARE ESTI! NU MAI AI CE CAUTA AICI! NU TE MAI VREM, PA, NU MAI POSTA, NIMICULE!

@, E un ea cu trompa, deci un el! GARANTAT e un el! Toti zic astea si pe langa asta e si ......imi iau suspend daca zic cum e!

Welcome celor noi! Sper sa va acomodati cat mai repede! Am prelungit plecarea la mare, in seara asta e sigur, ne auzim sambata! O sa intru de acolo doar pe forum!

Salutare la mecanici.

Vă pup pe toti.

De astazi vom fii din nou colegi.

Sper sa ne intelegem la fel de bine ,cu cine ma cunoaste , cine nu , sper sa ne intelegem bine si sa legam relatii stranse de prietenie , sa ne putem baza unul pe altul la greu.

Vă iubesc mult ! :* <3

Buna dimineata.

Imi pare rau ca nu am reusit sa termin raportul, m-ai aveam 5 tractari de facut si sa intrerupt curentul electric pana la ora 16:00, asa si cu zilele trecute cand nu am fost prezent de miercuri pana sambata.:(

Buna dimineata TTC!
Welcome celor noi, aveti grija ce tractati!

@, imi pare rau pentru tine man...

stii din ce cauza nu ai reusit sa termini raportu?

Joci prea mult pe rpg2, asta cred eu.

Edited by AlaBalaPortocala