Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce windows ti-ai pus:>??

Eu, nici eu nu l-am terminat:))!

Mi-am bagat windows 7 ultimate x64. Si am gasit sa-l activez permanent si am si posibilitatea sa-i fac toate update-urile, plus cele ce vor urma. Oricum, deja l-am updatat la zi.

Eu am fost in graba rău si am o poza dublata ...

Este vreo regula care zice ca elicopterele si mașinile facțiunilor sa aibă nevoie de |dl? Nu am văzut regula asta ... Eu doar le făceam poza când erau in oraș si le duceam la checkpoint

@,

- Autovehiculele, avioanele și elicopterele tuturor departamentelor: LSPD, SFPD, LVPD, FBI, NG. De precizat aici este că vehiculele departamentelor pot fi tractate din orice loc, în afară de HQ-urile de care aparțin și locul unde se află Jail-ul (unde se arestează suspecții).

- Dacă găsiți unul dintre vehiculele menționate mai sus (cele care necesită scrierea comenzii /dl) pe carosabil, dar având (/dl 1000.0), aveți obligația de a le tracta într-un loc apropiat care să nu încurce circulația. Dacă găsiți, însă, un vehicul cu (/dl 1000.0) și cu avarii vizibile, îl puteți tracta până la (/tow), cu condiția de a tasta comanda (/dl) și în același timp să apară în poză avariile respective.

Dupa ce ati postat raportul,verificati de doua-trei ori pozele sa nu mai primiti sanctiuni de gen: am uitat /dl la un bus,poza dubla,etc.

Cei noi aveti grija de unde tractati ca suntem cu ochii pe voi!

Spor la tractat,ne auzim maine pe joc!

Edited by Manager Druddy

Salutari. Ce faceti?

, eu nu mi-am terminat raportul. Am facut vreo 10-15 tractari doar 8-X

Am vazut ca iar a pus Alex sedinta la 20:30 ... trist asa. Nu cred ca ajung nici de data asta.

A zis ca nu o schimba ca la 20:30 e prezenta cea mai mare si se vede ca asa e.....adica mi se pare cea mai potrivita ora...la amiaza si dupa amiaza mai e lumea plecata si pe seara cand vine acasa, poate sta la sedinta..

A zis ca nu o schimba ca la 20:30 e prezenta cea mai mare si se vede ca asa e.....adica mi se pare cea mai potrivita ora...la amiaza si dupa amiaza mai e lumea plecata si pe seara cand vine acasa, poate sta la sedinta..

Eu unul, fiind in cursul anului scolar as pune-o in cursul saptamanii, undeva seara. Pentru ca in weekend intradevar, lumea pleaca sau duminica seara se pregateste pentru luni.

Eu unul, fiind in cursul anului scolar as pune-o in cursul saptamanii, undeva seara. Pentru ca in weekend intradevar, lumea pleaca sau duminica seara se pregateste pentru luni.

In cursul saptamanii, fiind in cursul anului scolar lumea vine obosita de la scoala, are de invatat, este la studii si multe aletele, deci in weekend este cel mai potriviT!:D

Bun venit celor noi. Sper sa va acomodati repede. Un mic sfat am sa va dau, si anume: Aveti grija la posturile pe forum, fara chestii de genul "Neata ce faceti?" , "Ma scarpina piciorul stang" sau d-astea. Alex este destul de strict la acest aspect si vrea sa nu facem "spam" iar continutul posturilor sa fie legat de factiune. In fine, ne conformam.. n-avem ce face.

PS: Aruncati-va un ochi aici si incercati cat aveti ocazia :))CLICK

Nu scapi tu de mine asa usor, keep calm. Ar fi o posibilitate sa primesc uninvite, dar sa fie urmata de un teleport si un /o dupa care sa imi iau skinul cu pantaloni scurti, daca intelegi:D

Nu inteleg, sunt mai prost de felul meu. Ce vrei sa zici? Sau poate vedem la banlist

Salutare baieti ! Am zis sa mai dau si eu pe aici macar odata inainte sa parasesc factiunea.

Viata reala nu`mi mai lasa timp pentru samp , pentru ttc.

Mai am si instrumentele de studiat si chiar nu mai gasesc timp pentru PC.

Va respect din tot sufletul , ati fost si sunteti niste colegi minunati cu care poti glumi dar poti vorbii si serios.

Va urez bafta multa in ceea ce va propuneti sa faceti .

Va pup ok ! :* :* :* :* :*

Bafta mai departe ma Rachiu, mi-a parut bine, sper sa revii candva aici, cand o sa ai timp de PC implicit de Sa:mp.

Bafta mai departe ma Rachiu, mi-a parut bine, sper sa revii candva aici, cand o sa ai timp de PC implicit de Sa:mp.

Multumesc mult iubitului meu coleg care i-a dat PM lui Alex pentru "Avea norecoil prostu drq" .... Hai ba, pe bune? Chiar asa ne vanam intre noi ... Nu stiu ce aveti cu mine, poate imi explica si mie ... Il rog frumos.... Credeam ca suntem colegi buni unii cu altii si nu facem d-astea... Si voi ati vorbit urat nu numai pe /f si poate este chiar ala pe care l-am vazut si tractand ilegal, dar nu i-am dat filmarea lui Alex pentru ca credeam ca suntem colegi buni si nu facem d-astea ... Acuma ma demite cu FP ... Bafta colegi

Daca te gandesti si tu ... Sterge poza sau "retrage" daca se poate asta la varianta prin PM te rog frumos, eu vreau sa raman asa, incurcai /c cu /f unde se vorbea de pittbull ... Scuze, bro ... Asta a fost parerea noastra atunci, acolo ... Te rog sa retragi ca sa pot ramane alaturi de voi <3

Te rog FOARTE mult sa-l retragi, daca vrei iti dau si bunuri materiale ca sa raman in aceasta factiune! Detin doar o tampa, un hermes, un sunrise si 250000, defapt cred ca 300k pe toate conturile in total, iti dau ABSOLUT TOT CE AM daca retragi!!!

Te rog mult, fac orice pentru lucrul asta frate .... Nu vreau sa ies de aici :|

Scuzati dublu post, datimi report sa iau n-spemii de warnuri, dar te rog eu frumos sa retragi PM-ul ala, nu vreau sa plec bro :||