Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, sarbatori fericite tuturor! Ce ziceti, se tine vreo sedinta in seara asta? Fac cerere de invoire sau nu?

Daca se facea, trebuia sa anunte preaiubitul nostru lider in topicul "Anunturi Importante" cu 2-3 zile inainte, deci nu. Sunteti mai liberi, sa zic asa, fara sedinta, fara eventuri, sa va bucurati de vacanta si de sarbatori!

Se pare ca nu era de la internet, mi s-a stricat mie placa de retea, sper sa reusesc sa il repar zilele astea.Aveti grija ce faceti, ascultati de JpNz sau de rank 5. O sa mai intru de pe telefon sa verific PM-urile si forumul. Sarbatori fericite.

Se pare ca nu era de la internet, mi s-a stricat mie placa de retea, sper sa reusesc sa il repar zilele astea.Aveti grija ce faceti, ascultati de JpNz sau de rank 5. O sa mai intru de pe telefon sa verific PM-urile si forumul. Sarbatori fericite.

Ce ți-am spus pe wapp acum câteva zile?! A? :-)

Buna seara, vreau sa va urez tuturor la multi ani, sanatate si bani din belsug. Sa aveti un an de 15 ori mai bun dacat 2014 si mult spor in tot ceea ce faceti. P.S. In seara aceasta sa aveti bani in buzunar si sa purtati rosu :)) La multi ani colegilor!

Acestia au fost acceptati pentru teste, rank 4+ treceti la treaba. Imediat dupa ce ati terminat testele postati pe forum. Nu mai dati edit la ultimul post sa adaugati inca un test in evidenta, aveti voie sa faceti si dublu post.

Edited by Tovarasu AlexXXXD

Buna ziua Tow Truck Company! Miercuri, 08.01.2015 va avea primul event in factiune din acest nou an! Pentru asta, trebuie sa fiti in HQ la ora 21:00 pentru a va oferi cateva detalii despre event si pentru a face o statistica cu membrii prezenti, absenti si intarziati! Tipul eventului va fi Deagle! Ruta fa vi: HQ(poze+instructiuni)-Gun Shop Los Santos(Ne cumparam arme)-Restaurant LS(aici va fi eventul propriu-zis)!

Ce va fi schimbat fata de orice event Deagle? Acum va fi pe echipe. Adica vor fi eventuri 2v2 si la final, se vor duela membrii din echipa castigatoare urmand ca primiile sa fie impartite astfel:

Locul 1(Castigatorul)- 10.000$

Locul 2(Participant la finala eventului)- 5.000$!

Nota: Membrii vor avea acces la optiunea de a imparti banii fara a se duela, urmand ca fiecare dintre ei sa primeasca [/transfer] cu suma de 7.500$! Pentru ca acest lucru sa se intample, ambii membrii trebuie sa fie de acord!

Doresc o prezenta CAT MAI MARE si un comportament CAT MAI BUN altfel, voi fi darnic cand vine vorba si de sanctiuni, nu doar de bani!

Doresc sa fiti cat mai seriosi si sa va comportati cat mai bine, deoarece Sambata, doresc sa facem un event cu alta factiune, asta depinde doar de comportamentul vostru de Miercuri, daca totul e bine, facem, daca nu, facem intre noi pana invatati sa va comportati, ca nu pot merge cu voi sa faceti cum ati facut pana acum sa stric imaginea unei factiuni!

Cu respect si stima, Manager Antycus[ZEW]!

Salutare! Welcome celor Noi, debea am facut rost de internet de la scoala. P.S.Daca vreti sa tineti cont de activitati,sedinte, etc. va puteti nota in calendarul telefonul la data respectiva evinimentul respectiv :)) asa fac eu si imi este foarte defolos.

O zi buna, ne vedem in game mai incolo!

Buna ziua Tow Truck Company! Miercuri, 08.01.2015 va avea primul event in factiune din acest nou an! Pentru asta, trebuie sa fiti in HQ la ora 21:00 pentru a va oferi cateva detalii despre event si pentru a face o statistica cu membrii prezenti, absenti si intarziati! Tipul eventului va fi Deagle! Ruta fa vi: HQ(poze+instructiuni)-Gun Shop Los Santos(Ne cumparam arme)-Restaurant LS(aici va fi eventul propriu-zis)!

Ce va fi schimbat fata de orice event Deagle? Acum va fi pe echipe. Adica vor fi eventuri 2v2 si la final, se vor duela membrii din echipa castigatoare urmand ca primiile sa fie impartite astfel:

Locul 1(Castigatorul)- 10.000$

Locul 2(Participant la finala eventului)- 5.000$!

Nota: Membrii vor avea acces la optiunea de a imparti banii fara a se duela, urmand ca fiecare dintre ei sa primeasca [/transfer] cu suma de 7.500$! Pentru ca acest lucru sa se intample, ambii membrii trebuie sa fie de acord!

Doresc o prezenta CAT MAI MARE si un comportament CAT MAI BUN altfel, voi fi darnic cand vine vorba si de sanctiuni, nu doar de bani!

Doresc sa fiti cat mai seriosi si sa va comportati cat mai bine, deoarece Sambata, doresc sa facem un event cu alta factiune, asta depinde doar de comportamentul vostru de Miercuri, daca totul e bine, facem, daca nu, facem intre noi pana invatati sa va comportati, ca nu pot merge cu voi sa faceti cum ati facut pana acum sa stric imaginea unei factiuni!

Cu respect si stima, Manager Antycus[ZEW]!

Sa nu uitati sa veniti!

Sambata, 10.01.2015 va avea loc un event de tip Par/Impar in HQ-ul nostru. Trebuie sa fiti online si prezenti in HQ la ora 20:00 deoarece la aceasta ora voi face poze cu statistica membrilor prezenti/absenti/intarziati! Premiul va fi de 15.000$! Rog seriozitate si un comportament bun!

Cu respect si stima, Antycus[ZEW]!

Sambata, 10.01.2015 va avea loc un event de tip Par/Impar in HQ-ul nostru. Trebuie sa fiti online si prezenti in HQ la ora 20:00 deoarece la aceasta ora voi face poze cu statistica membrilor prezenti/absenti/intarziati! Premiul va fi de 15.000$! Rog seriozitate si un comportament bun!

Cu respect si stima, Antycus[ZEW]!

Salutari! Ce mai faceti favoriti mei? Cum ati inceput noul an, bine, sanatosi?

Mai devreme ma plimbam prin joc si am vazut cum tractati din greu si mi-am adus aminte de momentele acelea amuzante de pe /f cu voi. Mi s-a facut dor de voi ma :) .

Buna seara. As dori sa incep prin a-mi cere scuze de neplacerile create la inceput, cand nu am reusit sa fiu punctual si sa ma prezint la ora 20:00 in HQ deoarece nu am avut net de la 6 si cand m-am intors eram jail, multumesc Drudy pentru ca mi-ai tinut locul. Am luat free si totul a revenit la normal, eventul s-a desfasurat FOARTE FOARTE bine, ati avut un comportament exemplar, sa nu v-o luati in cap si sa fiti mereu asa. Fericitul castigator a fost Drudy, care a beneficiat de un premiu in valoare de 15.000$, zic ca este un premiu ok pentru un event "Par/impar. Si, m-am gandit sa mai mergem undeva, ca un premiu pentru comportamentul vostru am decis sa mergem si la Paintball pentru a face si acolo o runda, castigatorul premiului de 15.000$ fiind [uS]Alvinn. Vreau sa va mai multumesc pentru prezenta, a fost una buna, pentru comportament unu bun, si pentru ascultare, nu ati facut nimic rau! Imi cer din nou scuze pentru intarziere, dar netul asta, Romania, stiti voi!

Cu respect si stima, Antycus aka Chips2000!