Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, se pare ca ne-am despartit si chiar imi pare rau, dar trebuie sa incerc si altceva. Ati fost un colectiv exemplar si niste oameni cu un suflet mare. Cum a spus si preaiubitul meu fost lider, ''TTC este casa ta, nu uita'' Chiar asa este, TTC va ramane mereu in inima mea, aici am avut cele mai frumoase trairi din viata virtuala, ati dovedit ca suteti niste oameni respectabili, dar si respectati. Eu sper ca nu v-ati creeat o parere ''proasta'' despre mine, sper ca v-am facut o parere foarte buna, daca nu foarte, macar parere buna. Va urez tot binele din lume si in viata reala, dar si in viata virtuala. Sigur voi revenii in TTC, si sper sa va gasesc cat mai realizati. Daca nu aici, in alte factiuni. AlexXXXD, ce sa iti zic, multumesc ca mi-ai acceptat cererea :(, si sper ca am fost un ''angajat'' bun in ochii tai. Vom tine legatura si sper sa ne intelegem lafel de bine ca si acuma. Va urez o viata buna, inpliniri si bucurii. Bafta baieti si la fete.. Succes. :)):PAlex, ai grija cui lasi liderul, ai fost un exemplu pentru toti, gandeste bine. :*

Salut, se pare ca ne-am despartit si chiar imi pare rau, dar trebuie sa incerc si altceva. Ati fost un colectiv exemplar si niste oameni cu un suflet mare. Cum a spus si preaiubitul meu fost lider, ''TTC este casa ta, nu uita'' Chiar asa este, TTC va ramane mereu in inima mea, aici am avut cele mai frumoase trairi din viata virtuala, ati dovedit ca suteti niste oameni respectabili, dar si respectati. Eu sper ca nu v-ati creeat o parere ''proasta'' despre mine, sper ca v-am facut o parere foarte buna, daca nu foarte, macar parere buna. Va urez tot binele din lume si in viata reala, dar si in viata virtuala. Sigur voi revenii in TTC, si sper sa va gasesc cat mai realizati. Daca nu aici, in alte factiuni. AlexXXXD, ce sa iti zic, multumesc ca mi-ai acceptat cererea :(, si sper ca am fost un ''angajat'' bun in ochii tai. Vom tine legatura si sper sa ne intelegem lafel de bine ca si acuma. Va urez o viata buna, inpliniri si bucurii. Bafta baieti si la fete.. Succes. :)):PAlex, ai grija cui lasi liderul, ai fost un exemplu pentru toti, gandeste bine. :*

Bafta aynur,sper sa revi la un moment dat. In locul tau stateam aici sa iau rank 4,dar e alegerea ta. Inca odata bafta si ai grija unde te duci :))

Maine 14.01.2015 va avea loc un event de tip 1v1 cu Rifle. Eventul se va desfasura vis-a-vis de Jizzy SF, pentur a avea acces si la heal, dar pentru asta trebuie sa fiti in HQ la ora 21:00 pentru a realiza statistica! Premiile vor fi impartite in modul urmator:

Locul 1: 20.000$!

Locul 2: 10.000$!

Doresc sa dati dovada de buna crestere, punctualitate, respect si seriozitate!

Cu respect si stima, Manager [uS]Antycus!

@South Antycus, nu ti se pare aiurea sa ti event-ul in SF? E cam departe de HQ.. Mergea foarte bine undeva prin Los Santos..

O sa iti platesc eu /refill-ul!

Maine 14.01.2015 va avea loc un event de tip 1v1 cu Rifle. Eventul se va desfasura vis-a-vis de Jizzy SF, pentur a avea acces si la heal, dar pentru asta trebuie sa fiti in HQ la ora 21:00 pentru a realiza statistica! Premiile vor fi impartite in modul urmator:

Locul 1: 20.000$!

Locul 2: 10.000$!

Doresc sa dati dovada de buna crestere, punctualitate, respect si seriozitate!

Cu respect si stima, Manager [uS]Antycus!

Nu uitati!

O sa iti platesc eu /refill-ul!

Nu uitati!

Ai mai facut un event la jizzy sf. Stii foarte bine cum s-a desfasurat. Cel mai bine ar fi sa facem la gsls, pe parcursul eventului bizul va fi închis si nu ne va deranja nimeni. Putem vorbi cu un admin sa bage un medic in biz.

@@South Aure, Si s-a facut dimineata, trezeste-te! O sa primesti si banii, dupa ce imi opresc si eu comisionul, dreptul de smecher....de la 15k o sa primesti undeva la 2-3, dar pentru tine e bine.

Sugestii pentru eventul de sambata?

Race cu Tow Truck pe Aero Los Santos! Si vezi ce comision iti dau eu! :))