Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba aure nu cred ca are wish 11 ani ca alti playeri ;) sa nu stie de gluma

As vrea eu să am eu 11 ani, am abia 9 :(, vad ca tu ai probleme gramaticale :|. Știu de gumă, doar atunci când faci una bună. :| mai încearcă poate o să-ti iasă.

Neata colegi, puteți începe sa postați rapoartele de activitate, si nu uitați să treceti pe la topicul "Anunțuri Importante" mâine o sa avem o activitate împreună cu factiunea SILS, prezentă obligatorie.

Sper sa veniți în număr cât mai mare sa nu ne facem de rusine cu prezența :|

Edited by Tovarasu WiSsh

Baieti eu sambata si duminica sunt la munca pentru sedinta stiu ca am nevoie de invoire dar pentru evenimentul de maine? Este obligatoriu sau facultativ? Astept un raspuns. Mersi ne auzim in-game.

#FVI #£₩¥$ #postul1001

Edited by FVI

Salut bajetii, ce faceti ?

Aure azi nu creed ca pot ajunge la activitatea cu cei in SILS,deoarece la ora aia nu creed ca sunt pe acasa ,am inteles ca nu este obligatoriu dar fac tot posibilu sa ajung .

Buna dimineata baieti! Incercati sa nu mai faceti posturi fara sens, se sanctioneaza! Va aduc aminte ca deseara la 19:30 avem activitate mare, doresc prezenta cat mai multa, sper ca vad interes din partea voastra, sa o tratati ca atare! O zi cat mai buna!

Buna dimineata baieti! Incercati sa nu mai faceti posturi fara sens, se sanctioneaza! Va aduc aminte ca deseara la 19:30 avem activitate mare, doresc prezenta cat mai multa, sper ca vad interes din partea voastra, sa o tratati ca atare! O zi cat mai buna!

Dc inchizi topicul de invoiri?? Eu deseara sunt plecat si vreau sa fac invoire. Tw rog deschidel.

Dc inchizi topicul de invoiri?? Eu deseara sunt plecat si vreau sa fac invoire. Tw rog deschidel.

Din moment ce activitatile din factiune nu sunt obligatorii nu ai de ce sa faci invoire. Daca poti ajungi, daca nu, nu vi. Sper ca te-am lamurit cu subiectul asta. ;) Edited by rTn DerecK

@Madutzu99 ADM, frumoase pozele. Va multumesc pentru prezenta din seara sta! A fost ceva reusit zic eu, maine o sa primim un video din cate mi s-a promis, sper sa iasa bine sa ne mandrim si noi! Felicitari si pentru organizarea de care ati dat dovada, vedeti ca se poate sa iasa ceva frumos? Bravo! Tot asa si ajungem departe!