Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai bine stau 5 ore la raport si fac ceva bun decat sa stau o ora si sa iau masini din parcari si apoi sa ma trezesc demis, dupa ce ca pe B-zone se alege dupa nume aplicatia (nu ma refer la ttc)... , eu vreau sa profit maxim de sansa asta acordata, de eram un obsedat ieseam de la primu FW si spuneam ca nu imi convine sa stau o luna in factiune intelegi sper..

Mai bine stau 5 ore la raport si fac ceva bun decat sa stau o ora si sa iau masini din parcari si apoi sa ma trezesc demis, dupa ce ca pe B-zone se alege dupa nume aplicatia (nu ma refer la ttc)... , eu vreau sa profit maxim de sansa asta acordata, de eram un obsedat ieseam de la primu FW si spuneam ca nu imi convine sa stau o luna in factiune intelegi sper..

:)) da asa ziceam si eu :))) Spor la tractari ilegale :*

Salut va rog mult cine se pricepe sa imi faca si mie un logo in stilul asta tumblr_nh5jrh_Qyjy1tvxkn5o1_500.png dar sa scrie Madutzu99, am incercat in paint in toate si nu imi iese, scuze Aure pentru acele posturi.., mersi mult colegi.

Edited by Madutzu99 ADM

Salut, ok nu mai fac posturi inutile promit, ce faceti?Cum va merge treaba cu tractarile, mi se pare ciudat noul update adica mno.. daca ar face ceva sa nu putem tracta masinile noastre personale ar fi ceva.. |Eu mi-am invins teama de dentist :D, sper sa nu uit, ne auzim in game. P.S Derek ma ajuti cu logo-ul?

@@Madutzu99 ADM,Ti-ai invins teama de dentist cu un pantent si un cleste:))?

Mna, daca asta s-a stabilit, asa facem raportul. Vedem cand se finalizeaza cum va fi...

Sustineti cu un +1 propunerrea, nu se stie cand aplicati Hitmen! :http://forum.b-zone.ro/topic/258152-propunere-hitman/

Edited by South Antycus

Salutari stimati mecanici. La insistentele lui Aure si ale lui Antycus voi posta link-ul cartre una dintre cele mai revolutionare propuneri de pana acum.

Dupa cum bine ati vazut, de cand serverul are constant 900+ playeri online este destul de greu sa dai un [/ad], asadar daca doriti sa se mai amelioreze aceasta problema dati un click aici si sustineti propunerea.

Multumesc ANTYCipat! O zi buna si spor la tractat.

Salutari stimati mecanici. La insistentele lui Aure si ale lui Antycus voi posta link-ul cartre una dintre cele mai revolutionare propuneri de pana acum.

Dupa cum bine ati vazut, de cand serverul are constant 900+ playeri online este destul de greu sa dai un [/ad], asadar daca doriti sa se mai amelioreze aceasta problema dati un click aici si sustineti propunerea.

Multumesc ANTYCipat! O zi buna si spor la tractat.

Salut silviu! Din moment ce noi nu avem acces sa vedem propunerea, eu te sustin verbal. Bafta! Ma bag mai incolo prin game.