Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Freddy A I M,Ma vezi ca a mai crede lumea:))). Nu ma fa sa regret ca nu te-am picat:))!

Nici nu te cunosteam, dar de obicei asa fac, daca vad ca stie dar totusi greseste putin dar e in situatie grava, mai acord intrebari si la prima greseala e pa!

Edited by South Antycus

@@Freddy A I M,Ma vezi ca a mai crede lumea:))). Nu ma fa sa regret ca nu te-am picat:))!

Nici nu te cunosteam, dar de obicei asa fac, daca vad ca stie dar totusi greseste putin dar e in situatie grava, mai acord intrebari si la prima greseala e pa!

:)) deci eram mort cand am vzt 2,5 :))

@@Freddy A I M, esti pus pe fapte mari in topicul asta, vrei sa ajungi top poster? :))

Daca da, ai grija sa prinzi varfu, sa nu ajungi sanctionat.

Mai are, din actualii membrii ai factiunii eu sunt pe primul loc!

Neata, ce faceti? M-am trezit si eu, intru acus in game sa mai fac cateva tractari. V-ati postat rapoartele?

@@South Aure,

Poti spera in continuare :)) Dar eu nu inteleg de ce se greseste la raport. E simplu de facut.

Ce s-ar face daca ar fii in PD? Sa stai sa faci Dovezi peste Dovezi... .

@, asta ma intreb si eu, am fost pana la rank 4 si n-am gresit nici macar o poza, nici problema cu bugul la imgur n-am avut-o, plus de asta, aveam si contul mare in SFPD avand raportul de PD cum zici tu, atatea dovezi etc etc, si acolo, nici macar o greseala.

@@South Aure,

Acuma depinde de om. Uite eu sunt o persoana perfectionista, o singura data mi s-a intamplat in Hitman sa pun o poza gresita la raport, dar RzR a zis ca raportul e corect, l-am anuntat si a ramas putin mirat, ca eu puteam sa sterg poza de pe imgur usor... revenind, ei nu cred ca mai verifica cand le uploadeaza . Eu le fac cu atentie de la inceput si nici nu le mai verific.

@@South Aure,

Adica metode care nu se folosesc ca nu e nevoie, precum in pd sau S.I. unde sunt teste..... fara a mai vorbi de Hitman.

Hai ca acum ma culc. Continuam discutia maine( adica azi dar intelegi tu).