Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua,

Acum mi-am dat seama ca nu am mai postat de mult pe aici.

Am vazut ca sedinta a fost anulata, nu este rau dar nici bine. Am mai observat o gramada de demisii si asta nu imi place, as vrea sa specificati adevaratul motiv in demisie sa stie si Aure ce trebuie schimbat/adaugat etc.

O sambata frumoasa in continuare.

Salut baietii ! Am sa va comunic 2 lucruri si am decis sa va spun aici:

a. M-am gandit ca incepand de pe 1 aprilie 2015 sa organizam un event lunar, acest event nu l-am hotarat inca de ce tip va fi il vom hotara impreunainainte de 1 aprilie cu 2-3 zile, partea interesata la acest event este ca premium va fi o masina care va fi aleasa prin tragere la sorti cu ajutorul website-ului random.org. Masiniile vor fi intre Perrenial - Infernus adica aproape toate, as vrea sa aflu si parerea voastra daca sunteti de acord eu sunt dispus sa fac un regulament si de pe 1 aprilie "sa trecem la treaba".

b. Dupa cum stiti in fiecare saptamana va voi dubla salariile aceasta treaba ramane batuta in cuie cat timp raman in Tow Truck Company.

Toate cele spuse mai sunt sunt sponsorizate de catre mine din banii proprii.

PS1: Astept parerile voastre fara spam, va rog.

PS2: Daca apreciati gestul pe care il fac va astept cu un + la acest post.

PS3: Sunt la munca scoate-ma de aici !

Hei hei hei, ce mai ziceti?! :*

De maine incep si eu primul meu raport din TTC, de cand sunt alaturi de voi! :)

Va puup si sa aveti o seara buna! :*

Succes Aynur, si bine ai venit printre noi.

Am inteles ca ai mai fost in Tow Truck Company nu cred ca mai este nevoie sa iti zic sa ai grija cum tractezi.

Welcome ne auzim in-game

@, Multumesc, pwpik. Da, am mai fost membru rank3 :). Stiu cu ce se mananca TTC. :D Pentru cine nu stie, zic asa, sunt si fpsMANN, am avut numele RokY. dar l-am schimbat. :)

@, Salut si tie nabule, pwp si la tine. Poate iesi de aici, ca te mananc. :)))

Am iesit si eu gagici, ne auzim maine, o seara buna! :*

Salut si respect,e prima data cand postez aici.Sper sa ne intelegem cat mai bine pe viitor.O seara cat mai placuta va urez:)

Salut si respect,e prima data cand postez aici.Sper sa ne intelegem cat mai bine pe viitor.O seara cat mai placuta va urez:)

@, Multumesc, pwpik. Da, am mai fost membru rank3 :). Stiu cu ce se mananca TTC. :D Pentru cine nu stie, zic asa, sunt si fpsMANN, am avut numele RokY. dar l-am schimbat. :)

@, Salut si tie nabule, pwp si la tine. Poate iesi de aici, ca te mananc. :)))

Am iesit si eu gagici, ne auzim maine, o seara buna! :*

Salutare tuturor, prima data cand postez pe aici pe la voi :) Sper sa raman mult timp aici.

In sfarsit membrii de calitate.

Bine ati venit succes !