Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,Amenintari, stii ca te pot sanctiona pentru asta? Ia vezi ca ti-o iei in cap, daca ti-am permis de 2-3 ori vad ca tu exagerezi, atat iti spun ai grija, vad ca nu te-ai obisnuit cu faptul ca nu mai esti civil! Mrrrrr!:))))

Neata, m-am trezit si eu, ce faceti? Rapoartele le-ati terminat?>

Salut, ce faceti? Eu m-am gandit sa fac si eu 2-3 propunerii, sper sa le accepte mie unu mi se par interesante http://forum.b-zone.ro/topic/260900-agenda-telefonica-salarii-contract-rentcar-job-mechanic-bani-dati-cu-camata/ si aceasta http://forum.b-zone.ro/topic/260957-propunere-job-bus-driver-masini-diferite-la-scoala-de-soferi-taxi-uri-noi/

Edited by Madutzu99 ADM

Rank 4+, aici aveti lista cu cei care au ramas de testat si cei care au fost admisi deocamdata:

kMBU1WF.png?1

pUh5WDm.png?1

Va rog sa sustineti testele cu ei cat se poate de repede! Avem nevoie de 6 membrii!

Mi-ai promis un test, il astept. Si lasi 3-4 persoane sa susțină testele nu toti ... de copii ce trec cu 0/3 ca no, au si ei prieteni. Ceaw

As mai adauga la sugestia 17 joburile : spalator de vase, bucatar, beachboy, barman

PS:Vai cat am ras =))

Mda, se pare ca am probleme ca multi altii, nu ma pot conecta de aseara. Cei care sunteti online, rank 4+ ma refer, incercati sa dati teste cu cei care au mai ramas si care sunt online. O zi buna. Ne vedem game cand imi merge.