Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua.A sosit momentul inevitabil sa parasesc Tow Truck Company desi imi e foarte greu sa fac asta,fiind prima factiune din care am facut parte..in care am petrecut 8 luni de zile cu bune si cu rele.Sunt multe de spus,dar am sa ma rezum doar la cateva lucruri.Aici e locul unde m-am simtit ca acasa,am pus suflet si am incercat sa fac totul cat mai bine.As vrea sa fi putut spune cate ceva despre fiecare,dar nu am ajuns sa va cunosc pe toti foarte bine incat sa-mi dau cu parerea,exceptand membrii mai vechi care au parasit factiunea recent.Lasati orgoliul deoparte si incercati sa va concentrati pe ceea ce aveti de facut,sa nu dati cu piciorul la ce ati muncit pana in prezent,spun asta pentru ca am vazut multi membrii care din cauza unui FW,si-au pus demisia.Mult succes tutror si ascultati de Aure ca face o treaba buna.

@, imi pare rau ca trebuie sa pierd asemenea membrii, cum spuneai si tu despre mine, asa spun si eu despre tine, nu te-am cunoscut foarte mult dar din discutia de aseara am observat ca esti o fata de nota 10. Iti doresc succes in H.A, sper sa intrii fara probleme si sper sa nu pui tinta pe capul meu vreodata, glumesc. :))

Te astept in game..

Rank 4+ va rog sustineti testele cu cei acceptati:

DuCUO4T.png?1

Edited by South Aure

Oana, îmi pare rau ca ne parasesti, ai fost o persoana minunată, cu un caracter puternic, mereu incercai să creezi atmosfera plăcută pe [/f], adică nu te certai, ba din contra, incercai să ne potolesti atunci cand noi o făceam. Cu tine am dat test log-ul, de atunci am dedus personalitatea ta si calităţile pozitive, îţi doresc succes în game, dar si in viata reală, vezi ca o sa încep sa [/contract Aure 1]. Baftă !

Welcome celor noi, profitati de sansa primita si aveti grija cum si de unde tractati.

Buna dimineata, welcome celor noi, sper sa ne intelegem, si sa nu apare discutii/certuri, va doresc bafta la raport!

Tu n-ai somn la 5 dimineata, ma?

La multi ani tuturor celor din aceasta factiune ce isi serbeaza ziua astazi.