Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si ce daca s-a milogit, huh? Vrei sa ne batem? Te iei de Dowsky te iei de mine baaaaaaa! Vin, te veolez si apoi te tau, ai grija :*

In alta ordine de idei, e sambata!!! Dar am de invatat asa ca nu cred ca o sa intru in game azi si maine, meh, vad eu...

Astia fara clan sau cu clanuri varza aplicati in AT, cine stie, poate ne vedem pe /c

Salutare! Dupa cum vedeti astazi m-am alaturat si eu acestei factiuni. De ce!? Pentru ca multi colegi/prieteni din uS, respectiv uV mi-au spus sa vin si mna...De ce nu?:)) Am intrat acum 2 ore maxim si ce pot sa zic, imi place foarte mult atmosfera de aici. Vad ca si cei de rank mare (r4+) glumesc si vorbesc pe /f, adica ma refer ca nu sunt "Hitler-isti" si nu au arfe :)). Stiti voi la ce ma refer :)) Aveti simtul umorului si va place caterinca.

Sunt sigur ca o sa ne intelegem bine si o sa petrecem momente frumoase impreuna :)

Salutare! Dupa cum vedeti astazi m-am alaturat si eu acestei factiuni. De ce!? Pentru ca multi colegi/prieteni din uS, respectiv uV mi-au spus sa vin si mna...De ce nu?:)) Am intrat acum 2 ore maxim si ce pot sa zic, imi place foarte mult atmosfera de aici. Vad ca si cei de rank mare (r4+) glumesc si vorbesc pe /f, adica ma refer ca nu sunt "Hitler-isti" si nu au arfe :)). Stiti voi la ce ma refer :)) Aveti simtul umorului si va place caterinca.

Sunt sigur ca o sa ne intelegem bine si o sa petrecem momente frumoase impreuna :)

Welcome, pai eu cu n3xt si Smith i-am invatat :)) Imi place ca tot asa au ramas, de aia m-am si reintors. Ai o bere ca ti-am pus Monster-ul si NRG-ul pe șubă.. Adica HQ