Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Bai next, pur si simplu ai ajuns sa-l minti pe Aure. ca-mi dai mie sublider sa-ti aduc voturi ba? L-am tradat pe Smith. si regret asta in ultimul hal, sa ajut un nimeni, ca tine. Aure. la randul lui zicandu-mi mie sa-ti fac rost de voturi ca-mi dai sublider pana vine el? Ok frate, ti-am adus 9 voturi. Dupa care, ce facem? Vii la mine si-mi zici ca ii dai lui Deuce ca te-a ajutat, nu am nimic impotriva, chiar sunt de acord. Imi place de el, se descurca. Ai zis intr-un PM ca va ramane Smith al 2lea sublider pana vine Aure. Dovada aici: http://postimg.org/image/ya8msgbxj/

• Faceai gura pe /f ca Smith aduce sublider din afara, el a zis-o, nu s-a ferit, tu ziceai ca aduci din factiune si nu stiu ce, ma injuri tu pe mine pe WhatsApp? Vai de tine.

TTC s-a facut de ras cu ala sublider, zis Exxu, Coso.,1shot, si ce conturi a mai avut el, banate pentru aim. Ba Coso., AlexXXXD ala are vechime in TTC cat ai tu in total pe server, esti nebun? Si comentezi la el? N3xt, imi place vocabularul tau de pe WhatsApp, cine vrea poze, PM me.

Ba, ce puneți așa suflet intr-un joc? Marcele, ai dat-o rău în penibilitate.

Next, ti-am zis și pe wapp. Era caterincă cu tine lider și îmi pare rău pentru ce s-a intamplat, dar măcar te-ai ales cu bani de pe urma acestui joc plin de copii de 10 ani care îl iau ca pe viața reală. :))

Edited by Rubinho10

@, Ai fii tu cum ai fii, dar si mie mi-a dat teapa pe tema asta.

Dar e doar un joc.. Adica n-are niciun sens, mai joc pentru distractie, si ca am niste prieteni, ca in rest, pentru mine e egal cu 0, e un joc care nu mai are niciun sens, acum lumea e pe interes, daca te prinde cu garda jos, te lasa chel..E un joc, JUSTGAME.

Edited by WG Dowsky ToV

N3xt , cu tine n-am nimica... adica ai fost baiatas cu mine cand te-am rugat ceva n-ai zis nu... sti la ce ma refer... tot respectu. Dar cand vine vorba de Coso... n-am ce sa mai zic... am vorbit intr-o noapte cu el... a paurt baiat de treaba... dar dupa mi-am dat seama ca e ultimu om... un copil care crede ca daca a primit o functie cum a promit-o e mare sef... filmarea cu zenod ala din punctu meu e invalida... n-are nici un sens... cu XXxD la fel... si XXXD a injurat si asa... dar si coso... si el numai sa provoace scandal mi-am dat seama ca stie... R.I.P. TTC. Sincer ? ne-ai dezamagit pe toti...

Parerea mea sincera e ca trebuie sa va vedeti incontinuare de joc, pana se va stabili noul lider, care speram sa isi faca treaba. Nu contaza ca o sa fiu eu, deuce, xxxd sau ORICARE alt membru alt factiunii, ideea este sa isi faca treaba si sa duca mai departe blazonul TTC, un blazon patat in ultima vreme!

Keep calm and play for fun!

Se pare că în mai puţin de 2 săptămâni avem neplăcerea să asistăm la schimbarea a doi lideri. Din păcate, nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe şi să încercăm să aducem facţiunea la un ritm cât mai normal şi să o facem să triumfe aşa cum a fost până acum.

Am rugămintea să încetaţi cu certurile şi să vă înţelegeţi unul cu celălalt pentru că sunteţi colegi şi cel pe care nu îl voiaţi aici, a plecat.

O seară placută, tuturor!

Încercaţi să lăsaţi campania asta electorală cu "x lider, y lider, z sublider" bla bla, nu faceţi nimic altceva decât să vă faceţi rău sau să le faceţi lor rău. Încă un sfat, încercaţi să nu mai pupaţi ştiţi voi unde, sunt sătul de câte chestii de genul am văzut în ultima vreme cu cele două tabere formate de când cu certurile astea care nu au avut niciun rost până la urmă. Credeţi că următorul lider nu o să aducă sublider de afară? Poate nu aduce în prima săptămână, lună, deoarece a văzut ce s-a întâmplat cu n3xt, însă după ce se calmează lumea sunt sigur că o să aveţi alt sublider de afară care la fel o să facă, o să vă dea peste nas cu 2 ore în facţiune şi rank 6, aşa că încetaţi cu astfel de revolte şi vorbe aiurea, toţi aţi face la fel când aţi avea puterea să alegeţi. Puţini sunt PENTRU facţiune, restul sunteţi cu 15 feţe, îmi pare rău că o zic, dar aşa e. Cât am ţinut eu funcţia am încercat să vă ţin în frâu şi să nu existe neplăceri, însă nu a fost alegerea mea, a fost greşeala mea, n-am ce face, asta nu înseamnă că nu poate altcineva să o facă, ori că aduce sublider de afară, ori că alege din facţiune, tot aşa ar putea realiza ceva, însă doar cu ajutorul vostru, nu cu certurile şi miştourile care le faceţi de o vreme.

Apropo, încercaţi să nu vă lăsaţi pradă promisiunilor "îţi dau sublider dacă mă votezi", sunt nişte minciuni care nu le-aş crede niciodată. Votaţi cu încredere şi cu cap, nu pentru promisiuni, votaţi pentru cine credeţi că o să aibă grijă de facţiune.

Încetaţi cu linguşeala, cu pupatul aiurea, cu certurile şi campania asta de votare a liderului. Vă pup.

Nu postaţi aiurea după mine, lăsaţi o vreme să vadă toată lumea ce am zis, poate vă intră la cap.

@, Succes in viata reala/virtuala!

@, nici eu nu am zis nimic, de fapt nu am vrut sa ma bag in chestiile astea, fiind intrat in factiune de sambata trecuta...Pur si simplu nu am dat atentie.

Am citit cele doua pagini care s-au strans in aproximativ 6 ore si tot ce am vazut sunt 2 tabere, exact cum a zis si Aure. Unii tin cu n3xt, iar altii ii cer socoteala pentru ce a facut cu factiunea. Am observat ca unii, care inainte erau de partea lui n3xt, acum ca au vazut ce s-a intamplat imediat au schimbat tabara in cea adversa. Adica ei stiu ca degeaba mai tin cu n3xt acum, deoarece el nu mai are lider, iar acum nu mai au niciun beneficiu. Acum se dau bine pe langa cei care pot lua lider pentru a recastiga beneficiile pe care le aveau de la n3xt. Nu o spun cu rautate, dar recunoasteti ca asa e.

ON: N'seara! Acum am venit si eu de la liceu. Ne auzim in game.

Edited by South Zhao

Încercaţi să lăsaţi campania asta electorală cu "x lider, y lider, z sublider" bla bla, nu faceţi nimic altceva decât să vă faceţi rău sau să le faceţi lor rău. Încă un sfat, încercaţi să nu mai pupaţi ştiţi voi unde, sunt sătul de câte chestii de genul am văzut în ultima vreme cu cele două tabere formate de când cu certurile astea care nu au avut niciun rost până la urmă. Credeţi că următorul lider nu o să aducă sublider de afară? Poate nu aduce în prima săptămână, lună, deoarece a văzut ce s-a întâmplat cu n3xt, însă după ce se calmează lumea sunt sigur că o să aveţi alt sublider de afară care la fel o să facă, o să vă dea peste nas cu 2 ore în facţiune şi rank 6, aşa că încetaţi cu astfel de revolte şi vorbe aiurea, toţi aţi face la fel când aţi avea puterea să alegeţi. Puţini sunt PENTRU facţiune, restul sunteţi cu 15 feţe, îmi pare rău că o zic, dar aşa e. Cât am ţinut eu funcţia am încercat să vă ţin în frâu şi să nu existe neplăceri, însă nu a fost alegerea mea, a fost greşeala mea, n-am ce face, asta nu înseamnă că nu poate altcineva să o facă, ori că aduce sublider de afară, ori că alege din facţiune, tot aşa ar putea realiza ceva, însă doar cu ajutorul vostru, nu cu certurile şi miştourile care le faceţi de o vreme.

Apropo, încercaţi să nu vă lăsaţi pradă promisiunilor "îţi dau sublider dacă mă votezi", sunt nişte minciuni care nu le-aş crede niciodată. Votaţi cu încredere şi cu cap, nu pentru promisiuni, votaţi pentru cine credeţi că o să aibă grijă de facţiune.

Încetaţi cu linguşeala, cu pupatul aiurea, cu certurile şi campania asta de votare a liderului. Vă pup.

Nu postaţi aiurea după mine, lăsaţi o vreme să vadă toată lumea ce am zis, poate vă intră la cap.

Depinde cine va fi următorul lider. Eu unul chiar nu aş aduce nici un sublider din afara facţiunii pentru că nu mi se pare deloc corect, deoarece, aici în Tow Truck Company ai de unde alege. Sunt mulţi capabili pentru funcţia de sublider. Parerea mea.

Eu nu am tinut partea nimanui , l-am inteles pe N3xt ca a adus alt sublider, sincer si eu daca eram in locul lui imi aduceam prietenii in factiune , însa urat din partea lui ca a acceptat acei bani pentru a ii da functia. Sincer imi pare rau de N3xt , asta e viata , sa ii fie invatatura de minte si sa nu aiba incredere in nimeni, multi iti sunt prieteni pe fata dar la greu iti dau in cap cu ce prind.

Adevar vorbesti, Twist, e imposibil sa gasesti formula ideala pentru a-i multumi pe toti si pentru a fi considerat prieten adevarat atat la bine cat si la greu de toti, deci trebuie sa ai grija cum iti alegi tovarasii, caci odata ce iti afla din "secrete", sa zic asa, iti pot provoca tot raul.