Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Zhao, Aparent se pare ca da, mi-am dorit de mult timp sa fac parte din aceasta factiune :D .

Salutare, in rest ce mai faceti? Acum am terminat si eu cu treaba pe acasa, o sa intru imediat in joc, incerc sa-mi activez windowsul si nu reusesc..

Hello guys from Tow Truck Company

Special Events by nWo Empire, welcomes you all to participate in a series of 12+ events organized by me (cowS), with awesome prizes. I hope to see you all here.

If you want to support or ask me anything about the events or prizes, please post here, also, +1 if you love the Events (and milk):

http://forum.b-zone.ro/topic/321585-february-2016-special-events-by-nwo-empire/

:*

Also, if you want to help with tow'ing the vehicles, SMS me in-game :D

Hello guys from Tow Truck Company

Special Events by nWo Empire, welcomes you all to participate in a series of 12+ events organized by me (cowS), with awesome prizes. I hope to see you all here.

If you want to support or ask me anything about the events or prizes, please post here, also, +1 if you love the Events (and milk):

http://forum.b-zone.ro/topic/321585-february-2016-special-events-by-nwo-empire/

:*

Also, if you want to help with tow'ing the vehicles, SMS me in-game :D

Hi vaca

Give me some milk

@@South Smith, pai hai sa-ti zic eu cum am inceput, dar eu am aplicat atunci la Moderator Gadgets. Pnm, am postat multe topics in sectiunea respectiva pana am vazut ca sunt aplicatiile deschise. Am facut o aplicatie frumoasa si mi-a dat Moderator. Asta se intampla acum un an si ceva. A urmat sa las moderatorul ala in noiembrie 2015 si acum i-am dat PM lui Steptu daca imi da inapoi moderatorul, ca m-am ocupat serios de sectiunea aia cat timp am fost moderator acolo si mna...A fost de acord, dar a zis sa fac din nou aplicatia ca sa fie acolo. Acum astept sa rapunsa sa-mi dea si moderator la gadgets, iar moderatorul asta pe care il am acum e la Reviews. Aici nu am facut aplicatie, pur si simplu am vazut ca aceasta sectiune nu mai avea moderatori si nu se mai ocupa nimeni de ea de luni buni si i-am dat PM lui Steptu sa-l intreb daca ma pot ocupa eu de ea si na ca mi-a dat moderator si acolo :))

Unde vrei tu sa iei moderator nu se numeste Filme si seriale. Ala e doar un subforum al sectiunii Enterteiment [http://forum.b-zone.ro/forum/333-entertainment/]Tu daca vrei sa moderezi acolo, trebuie s aiei moderator Enterteiment, adica...nu o sa ai acces doar la Filme si seriale, ci la toata sectiunea aia. Mai fa topicuri pe la fiecare in parte si dupa fa o aplicatie sau daca vrei sa faci topicuri doar la Filme si Seriale, poti face aplicatia acum, ca sunt deja deschise [http://forum.b-zone.ro/forum/228-moderator-applications/] si ii pui acolo doar link-urile de la topicurile pe care le-ai facut tu la Filme si Seriale. Ii zici ca doar asta te-a interesat si ca la asta te pricepi cel mai bine. Oricum acolo sunt mai multi moderatori si se pot ocupa si de celelalte, cum ar fi Music, Books etc....

@, mersi pentru +. Puteai sa-ti lasi si o parere acolo ca nu-ti dadea nimeni in cap :)) Dar sa citesti regulamentul inainte.

Buna dimineata!

Va urez un calduros bun venit celor noi :) Succes la raport

Buna dimineata ce faceti? Azi trebuia sa merg la scoala, dapi.. nu a avut rost pentru 2 ore :)) i-am zis de ieri la diriga ca nu merg..

Hmm, am intrat pe la 10 in game, am facut putina curatenie, ne auzim in game.

Spor la puncte.