Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! De astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine. Pup?

Bine ai venit! Sper sa te acomodezi repede aici si sa fii om serios, nu ca altii care stau panaa la rank 2 si pleaca :))

Welcome tuturor :)

Eu am abea 3 test-log-uri si o tractare ?:))) test-urile se mai pun cum era cand era Aure lider ? 1 test-log = 10 puncte

Din cate stiu eu nu...da, sigur nu:))

Aplicatii Ultras South deschise!!! Cine vrea sa aplice :)

@@South Zhao, Ba, plin de nobi pe lol, ce naiba sa faci ma, dmn :)) poate joc la noapte

Ma pun sa-mi editez pe la about me si dupa ma bag si eu in joc sa termin raportu sau sa incerc, ne auzim acolo, pwp :*

@@South Zhao, Ba, plin de nobi pe lol, ce naiba sa faci ma, dmn :)) poate joc la noapte

Ma pun sa-mi editez pe la about me si dupa ma bag si eu in joc sa termin raportu sau sa incerc, ne auzim acolo, pwp :*

Mie imi spui? Sunt satul de astia, dar de la o vreme joc numai cu premade buni care au fost in gold/platina si ma ajuta sa urc. Asa am baza pe eei ca joaca bine si nu mai pic cu idioti.

Restul ce faceti? Eu am venit acum de afara si ma bag la romanii au talent, poate mai vin nebuni d-aia ca sa mai rad si eu :))

@@ToVarasu Jorge, Era un apropo :)) Facem party deseara, ce sa mai. La multi ani :*

Eu acum m-am trezit, ma pregatesc ca merg sa o duc pe sora-mea la matusa pana maine seara, apoi vin acasa iar deseara intru si eu in joc.

Ne auzimi acolo, papa

PS:About me update :D:))