Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@A l e x X X X D, mă, vrei sau nu? Îți iei două pâini :))

A fost postată statistica raportului de activitate din săptămâna 30.05 - 05.06 -> http://forum.b-zone.ro/topic/264596-tow-truck-company-raport-de-activitate-activity-report/?p=5118598

Harnic ești. :)

Câte puncte sunt necesare pentru Best? Se premiază cu ceva?

Edited by South Zack

Salutare, vreau sa imi iau ramas bun si sa va urez succes tuturor.

Am sa aplic in Hitmen, multumesc Zhao pentru increderea acordata si Smith pentru sansa.

Sper ca n-am creea vreo problema. :-H

@@JOCKER,Bafta , sunt sigur ca daca te-ai simtit bine cu noi o sa ni te mai alaturi :)

Salutare, vreau sa imi iau ramas bun si sa va urez succes tuturor.

Am sa aplic in Hitmen, multumesc Zhao pentru increderea acordata si Smith pentru sansa.

Sper ca n-am creea vreo problema. :-H

Succes pe mai departe!

Acesta este Kratos, aka reksio, cel care are figuri si tupeu, tepar cu acte in regula, cica ne ia corpul razna daca ne da mintea lui, corpul lui deja a luat-o razna, p.s mai vreau o shaorma.

Hopaaa, pe cine avem noi aici, acel tepar, Maverick pe 780k, zis kratos. pam pammm

kratoss.jpg

Vă mulțumesc tuturor pentru prezență și cooperare! Uitați și câteva poze de la activitate: http://imgur.com/a/DYTen

Eu zic că a ieşit bine, nu ca alte târguri care au durat maxim 5-10 minute din cauza DM-iştilor. Prin această activitate am mai adus un plus facţiunii printr-o reclamă/imagine bună. Nu numai că am oferit serviciile noastre, dar am şi atras mai mulţi playeri spre această facţiune. Sunt mulţumit de voi :)

Nu uitati! -> http://forum.b-zone.ro/topic/84641-tow-truck-company-anunturi-importante-important-announcements/?p=5123912

Edited by South Zhao

Salutare ce faceti? Acum m-am trezit si eu, am avut aseara majorat, pff, astept sa merg sa mananc apoi o sa intru si eu in game sa dau niste teste, sa-mi lasati si mie pe unu altu.

In rest ce faceti?

Am inceput din greseala testul cu alvaro.morata si nu era on era afk...daca intra maine si eu nu sunt on puteti da cu el sau ii ziceti sa ma astepte ca eu il am pe rpg la evidente. mersi de intelegere :D

ykHUIXR.png

Salutare, ce faceti? Acum am ajuns si eu acasa, o sa intru mai tarziu putin in game, ne auzim acolo.