Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare ce faceti? Acum am terminat si eu cu treaba, mai tarziu o sa intru in game daca nu ies pe afara, ne auzim acolo, spor la raport si o saptamana frumoasa.

Ba,sa-mi bag ceva in toti retardatii de post-hunteri din B-zone-ul asta.Uite poza fake,sau altu' care mi-a copiat fb-ul si a pus in grupul ala. http://imgur.com/a/V5kqy+ mi-a facut si post https://www.rpg.b-zone.ro/player/report/55632. Nici nu stiu ce sa mai faci,sunt plin de nervi =|

Cu nervi nu rezolvi nimic. Trebuie doar sa dovedesti ca nu esti tu :D

Cu nervi nu rezolvi nimic. Trebuie doar sa dovedesti ca nu esti tu :D

Man,sunt prea nervos,efectiv nu pot sa gandesc,Urasc faptul cand altii vor sa-mi faca rau degeaba,totusi nu stiu de cand a facut tipul asta un cont fake =|

Clanul Ultras Victor, te inivita sa participi Duminica pe data de 24.07.2016 la ora 16:00 la festivalul motociclistilor. La aceast festival ne vom intalnii cu iubitorii motocicletelor, chiar si al ATV-urilor. Vom organiza o parada formata din (NRG-500,Faggio, Quad, Wayfarer, FreeWay,Bf-400, PCJ-600,Sanchez), plecand din Las Venturas spre Los Santos pe plaja. Vom face poze, poate chiar si o filmare.

*Dar nu va avea loc doar o plimbare, pentru detinatorii motocicletelor avem o tombola.

Tot ce trebuie sa faci este doar te inscrii, iar daca ai noroc in ziua extragerii chiar daca esti online sau offline, poti fi chiar tu castigatorul unuia din cele 3 premii acordate.

Va asteptam cu drag, Clanul [uV] Ultras Victory !!!

https://forum.b-zone.ro/topic/345968-motorfest-b-zone-edita-1-24072016-bonus-extragere/#entry5211502

Baieti,astazi cel mai posibil o sa fie ultima mea zi in Tow Truck,pe server si in comunitate cel mai probabil.Daca nu stiti de ce ma retrag,va spun eu ce si cum.Cineva,care imi vrea raul,a realizat un cont de facebook cu numele meu si a pus poza de profil la fel ca a mea.Apoi a intrat intr-un grup de SAMP , a pus anunt ca vinde contul GalGadot.,si m-am trezit cu un post pe rpg,deja a raspuns adminul la el cand m-am uitat,si vad acolo "Ban permanent".Am facut cerere unban,am spus ca nu sunt eu acel tip din dovezi,dar THELiAR,un admin batut in cap,zice ca eu sunt ala,dar i-am tot zis ca nu sunt eu ci e alt cont cel care a facut anuntu;,dar na,batut in cap,repet.Baieti,va spun ca sunteti de gasca cu totii,am realizat multe aminitiri frumoase cu voi,consider ca am fost cu totii ca o familie.Aveti grija sa nu va faceti dusmani,asa ca mine,cel mai probabil sa va alegeti cu conturile banate din cauza la adminii care nu prea gandesc ( ex: THELiAR).Bafta tututor,I'm Out!

Comportament de admin, l-am intrebat cum galgadot poate demonstra ca nu el a postat sa isi vinde contu si el a inceput sa ma ia dur... si i-am zis ca nu ma intimideaza si ca daca eu imi fac un cont de exemplu cu numele lui de FB si postez si el ia ban si nu poate face nimica ? la care el raspunde... sec "Fa-ti" si pe urma puteti vedea in poza

lyZbMjV.jpg