Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

dc mati dat afara aveam probleme cu internetu si debea azi a venit sa mil faca va rog ascultatima si pe mn dumnule balon in ziua cu sedintza a trebuit sami instalez windous si dupa ce lam instalat nu mai mergea interentul va rog faceti ceva

Iti multumesc lui dumnezeu ca nu mai dat afara dar inca nu imi mere samp imi zice ceva de placa audio si cred ca mai tre sa mai bag o data windowsul

Dar imi mai dai salariul de vineri ca nam fost ca a trebuit sami bag windousul dar am muncit toata sapamana pentru salariul ala mil mai dai cand intru??

Da silvia cei care au lipsit nu au primit salariu , corect este sa nu primesti nici tu.

Asta 1 la mana

2 la mana , ce ai muncit ai primit din /tow ls.

Normal factiunile pasnice nu au sedinte si nu primesc salari.Ele isi produc bani singure.

Taxi din /fare

TCC din /towls

Nr din /news /live

s.i. din licente

F/P din /heal.

da inteleg domnule dar intelegetima ca nu am vrut eu sa nu vin la sedinta am avut probleme cu windousul ca alfel veneam si luam salariul nu e drept altu sa ia salariul si eu sa nu il iau am avut si eu probleme cu pc dc nu ma credeti nu e drept nu e vina mea VA ROG DE CE NU MA CREDETI?? Eu am vrut sa vin dar cand am intrat pe pc nu mai mergea si a trebuit sa bag alt windous.Nu a fost cu intentie sa lipsesc de la sedinta

da inteleg domnule dar intelegetima ca nu am vrut eu sa nu vin la sedinta am avut probleme cu windousul ca alfel veneam si luam salariul nu e drept altu sa ia salariul si eu sa nu il iau am avut si eu probleme cu pc dc nu ma credeti nu e drept nu e vina mea VA ROG DE CE NU MA CREDETI?? Eu am vrut sa vin dar cand am intrat pe pc nu mai mergea si a trebuit sa bag alt windous.Nu a fost cu intentie sa lipsesc de la sedinta

Daca nu ai facut nici macar cerere nu cred ca ai vreo sansa sa primesti banii, nu cotneaza ca ai vrut sau nu, atat timp cat nu ai fost prezenta.

Ce parte nu intelegi? Nu esti prezent/a la sedinta, nu conteaza din ce motive, nu primesti salariu/rank.

Edited by R3D3V1L

kkk inteleg dar balon macar banii de la eventu faci fata faci bani mii dai??

Crezi ca daca postezi acelasi mesaj de cate-va ori pari mai interesanta? Daca eventul a fost organziat de el, mai mult ca sigur ii primesti, daca nu , nu inteleg dece sa tii dea, din cate stiu eventul acela e facut de Ande Andreea.

Crezi ca daca postezi acelasi mesaj de cate-va ori pari mai interesanta? Daca eventul a fost organziat de el, mai mult ca sigur ii primesti, daca nu , nu inteleg dece sa tii dea, din cate stiu eventul acela e facut de Ande Andreea.

Silvia e andreea_andra. :))

Si eventul e organizat de Andruta_Draguta.

Edited by R3D3V1L