Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Au mai fost probleme de acest gen, ce faceti voi aici se numeste SPAM, ceea ce comunitatea B-Zone nu permite, din cate stiu ultima problema de acest gen s-a pedepsit cu warn respectiv suspend cate-va zile, dar m-am gandit sa va avertiz pana sa se uite cineva mai mare pe aici..

Oke Just,multumim ca ne-ai avertizat!Numai facem!

O seara buna in continuare!

La multi ani ProTv!

La multi ani Romania!

JustMed,daca se face spam aici care e problema ta?Cheama'l pe Spawn sa ne deie warn si nu te mai baga . bara jos paranteza bara jos

Edited by AnonimUser

La multi ani ProTv!

La multi ani Romania!

JustMed,daca se face spam aici care e problema ta?Cheama'l pe Spawn sa ne deie warn si nu te mai baga #Cenzurat#

Imi place limbajul tau, e problema mea deoarece stricati imaginea comunitatii, iar daca tu asa vrei, voi cere analiza acestui topic.

edit: nice edit, oricum am apucat sa vad "_!_".

Edited by JustMed

Imi place limbajul tau, e problema mea deoarece stricati imaginea comunitatii, iar daca tu asa vrei, voi cere analiza acestui topic.

edit: nice edit, oricum am apucat sa vad "_!_".

Si daca ai apucat sa vezi "_!_" ce?Ti sa facut pofta?

Bine sefu! Dar sa nu mai posteze nici el aici! Nu are dreptul! Daca e Designer i sa urcat la cap sau ce?

Edit: + ca a furat ideea de nume! Primul a fost JustThink si dupa au aparut 1000 cu numele Just si inca ceva..JustMed

Justyfisex sau asa ceva si mai sunt..

Edited by AnonimUser

Bine sefu! Dar sa nu mai posteze nici el aici! Nu are dreptul! Daca e Designer i sa urcat la cap sau ce?

Edit: + ca a furat ideea de nume! Primul a fost JustThink si dupa au aparut 1000 cu numele Just si inca ceva..JustMed

Justyfisex sau asa ceva si mai sunt..

In primul rand nu sunt doar designer, am mai multe functii asa ca imi permit sa va atrag atentia inainte sa cer warn up ( oricum pentru tine am cerut deja ), iar faza cu numele, stai linistit ca nu justthink a fost primul, ci eu, uita-te la data inregistrarii, oricum nu cred ca asta conteaza ci limbajul tau si ce faceti voi pe aici.

ps: last post, vedem ce decizie se va lua.

Terminati cu amenintarile si prostiile.Just nu sunt ei singuri care joaca un joc , la discuti .Nu le'am zis nimic ca uitete umpic la barzini sau corleone au facut 1300 pagini spunand "Un cuvant gen :Da." Sau Puanand semne gen " <:-P ".Si cand vezi ca aici scrie cineva 1 pagina pe zi deja e crima.

O sa le zic sa nu mai scrie or ce prostie .

La mine nu e frig, ca am dat drumul la centrala :))

Hai ca eu am iesit... Pa-pa

Cum ai dat tu drumu la centrala , afara?Centrala ta incalzeste pamantu :O.

Eu vorbe'am de ce e afara si normal