Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

mda a inceput scoala ..a inceput pentru uni lasarea de samp :)) care e trb ??

deabea am venit de la fotbal ;x de la 2 sunt :)))

Nu voi mai putea fi on atata timp,sau voi fi on pe /sleep. Am zile in care pot intra dupa 8-9 seara, iar altele dupa 4-5 dupamasa.Sa nu credeti ca sunt inactiv.Daca nu pot intra deloc intro zi si sa ma joc, voi anunta pe forum.

Discutii intre membrii Tow Car Company

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii Tow Car Company.

Iar pt cei care nu fac parte din aceasta factiune am cateva cuvinte:

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni... cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati insa cu critici nu sunteti deloc acceptati.

@Blue_touch am fost si eu leader TCC, inaintea lui Balon. Eu i-am lasat leaderul, prin urmare stiu ce trebuie si cum sa fac. :P

Peace.

Edited by AkA.RTxX

@Blue_touch am fost si eu leader TCC, inaintea lui Balon. Eu i-am lasat leaderul, prin urmare stiu ce trebuie si cum sa fac. :P

Peace.

Aka.. stiam ca ai fost la Taxi nu si la tow car :)) exista totusi o asemanare : TCC- Taxi Cab Company

- Tow Car Company

Stiu deoarece asa scrie si la istoria TCC dar totusi puteai sa ii dai un PM

Tie to-ar conveni ca de exemplu eu membru TCC sa postez de ex 'neata Anduu' la FBI?

Eu nu mai zic nimic nu vreau sa ne intelegem rau k am auzit multe lucruri bune despre tine :D

Ok nb fetitzelor