Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nici eu nu am luat ban..

Am apucat sa dau repede /q...dar din pacate mai mult de jumatate din server a luat ban:)

Sper sa nu se ajunga la un wipe total....

bai frate cum sa fii asa gelos pe b-zone si sa faci asta? e nebun ala sa mor io. ce o sa-l aranjeze Ryan >:) abia astept sa rad de el dupa ce ca mi-a si dat ban cu cod in msa

moama daca as sti cine e as plati o gramada de bani ca sa aflu unde locuieste si dupa mas duce seara sal bat pana moare. ce nervi am in mine X( totusi sper sa se rezolve intr-o ora si sa primesc si eu unban ca am facut si cerere

eu am facut poza pentru ca stiam ca trebuie totusi ai fii putut sa intri iar si cand vedeai acolo faceai poza. eu am facut 2 poze una cand mi-am dat si una dupa ce am intrat iar. dar asta e rezolva adminii.

problema e ca am plecat 5 minute afara iar cand m-am intors era deja srv down ..acum cum a luat ban aproape tot srv sper sa nu imi scoata banul fara cerere..

tyby ala nu a luat ban din cate am auzit ala a inchis si srv si cel de fun....

IP Nume Admin Data Durata Motiv

92.81.177.222 Cr9_Style Cr9_Style 08.04.2011 20:55 permanent am terminat treaba aici

Edited by claudiuro

frate eu va inteleg pe toti da nul inteleg pe asta ce are cu b-zone de face asta. daca are el srv-ul lui fac eu ceva pe el. acuma inteleg ca e gelos ca b-zone e cel mai tare srv dar nici chiar asa ma [-X[-( daca-l prind o sa-i aplic 2 lucruri:

1. Stilul FUTHAY

si

2. Te tau, Te feliez cu talent te decupez! >:)