Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

bah... da' cum vine asta? Or scos doi admini(Mr.Ionuc, edusca00) si or bagat patru(vaN, Moartea, florinacyo, Kaiac). Edited by n00bu

Mda am vazut exact atunci la pay day....lasa k primeste ban stai linistit!!

NU ii inteleg pe codati astia cu ce ii incalzeste pe iei s a faca dastea........in fine.....dak asa gandesc unii!!

Am facut jumate din sentinta mai fac jumate peste 2h...hai sall ma culc!!!

ceao alX(X( pfa frate eram plecat 4 zile si cnd intru am ban de la gabb pentru reclama de la un handicapat care e admin pe b-zone dr stia parola si a intrat era contu lui de la lvl 5 joc pe el si akm am avut 20 si a facut reclama balon imi cer scuze poate o sa mil mai scoata banu nu o sa va uit::**: bft all

Salut..imi cer scuze ca tot "invadez" spatiul vostru cu postul meu aici dar vreau sa aflu un raspuns de la balon cand poate si are el timp..

Balon..."te calci" pe inima si imi faci si mie daca te rog un loc in aceasta factiune ?

Imi doresc nespus sa intru plus ca sunt fan acestei factiuni..

Multumesc si inca odata scuze pentru post...(inca nu fac parte din TCC)

Salut sunt EastHooD,nume real Alex..imi dores foarte mult sa intru in Tow Car company dar din pacate am vazut ca la recrutari ai spus "recrutari off".Vroiam sa te rog sa imi dai o sansa sa fiu membru din aceasta factiune.

Iti promit urmatoarele lucruri :imi voi face treaba foarte bine,nu voi jigni membri si alti jucatori,voi fi activ,si respectuos.

Am lvl 7 merg pe 8 si am invatat tot regulamentu TCC,sper sa primesc un raspuns afirmativ,iar apoi voi aplica la sectiunea potrivita.

A ! inca ceva..imi pare rau ca am postat in locu' asta dar am zis ca ii cel mai bun loc.Bafta !

EDIT: "n00bu" aceasta nu este "cererea de membru" asta este doar rugamintea pe care o fac liderului de a'mi permite sa fac parte din factiune chit ca el a spus "recrutari of" chiar imi doresc sa intru in TCC :)

Edited by IceCold

Balon eu nu mi-am zis parola intr-o zi mia dat accept in lista unu si zice ca vreau sa joc pe b-zone si am zis da si mia dat contu asta vlady23 de la lvl 5-6 si akm am 20 si lo mancat sa faca reclama chiar akm intelegi? dar nu a facut reclama a spus doar coriom cnd vb cu gabb