Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, eu mi-am postat demisia din TCC, a fost frumos cat a fost, mi-am facut prieteni, un lider foarte bun sublider foarte bun, membrii foarte buni, sper sa ramanem prieteni in continuare. Bafta !

Edited by Kokoake

Salut baieti .

Am terminat si eu de zugravit, si am revenit in afaceri .

Regret ca nu am fost si eu de la inceput , cand s-a dat update sa imi cumpar si eu o masina .. dar ma rog imi cumpar eu ... mi-o da Balon pe'a lui .

Bafta celor care au plecat , chiar nu ma asteptam sa plecati voi... Bafta pe unde ati ajuns.

Edited by TazZmAniA

Ce noapte ma ?! E dimineatza e 6:20 , am stat ca prostu toata noaptea si m-am jucat SJ si acum sunt mort de oboseala , si trebuie sa il astept pe un muncitor pentru "finisari" fuck ...

Aseara a intrebat cineva ce insemna Fake Kill :

@Fake kill este un cod , care iti da fake ... DB KILL (FAKE) , JAIL FIGHT (FAKE) adica tu nu faci nimic , si priimesti kick pentru asa ceva , kapici ?

Cozmine hai sa iti explic dc ti-ai pierdut masina:

Eu astazi am facut un schimb de masina si l-am chemat pe Kip sa ne invete cum!Nu trebuia sa dati /sellcarto pt ca erati aman2 proprietari unei masini.Voi trebuia sa dati /sellcar si sa aveti suma de banii cat costa masina.Ex ala trebuia sa aibe 750k la el iar tu trebuia sa ai 100 mil[sau cat este bansheee].Dupa ce dadeati amn2 /sellcar va urcati in masini si dadeati /buycar.Asta a fost greseala k ati dat /sellcarto in loc de /sellcar.Dadeai /sellcarto numai dak el nu avea masina si yo vindeai.Asta a fost problema din care u ti-ai pierdut masina.Nici ru nu stiam cum s eprocedeaza,dar cand am dorit sa fac schimbul,l-am sunat pe Kip si a asistat la schimb!!

Sper ca ai inteles care a fost problema,si poate o sa se rezolve cv.Deci fara suparare sunteti vinovati amn2 ca v-ati grabit si nu ati chemat un admin sa va asiste!!

SAll all,welcome Sticy,diseara cand va intra Balon vei primi invite,pana atunci esti civil :D

Voi ce mai faceti/ziceti?

Nu ne prostim,i-am explicat dc si-a pierdut masina. :D

Azi am dat intruderul la schimb pe un willard,imi place mai mult!

Ce mai ziceti/faceti!

Ps:In seara asta eu ies prin oras,asa k o sa lipsesc,am stat azi destul mai ies si la aer.

Vb cand ma intorc.Sall!!

Edited by LiviuIulian

nimic grav ... am luat payday si m'am dus pana la atm sa pun banii acolo , si mi'a dat ban AdmBot :| Edited by sTiCy