Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai ma las ca numai vreau eu sa joc + ca ma plictisesc , n-am ce sa fac...inainte era prea misto , dar acum...numai e ce era + ca sunt prea multi mancatori de c (Devil)...asa ca ..:-J.

Ma faci sa rad Devile , ce ai ridicat ma tu ? ai ridicat altceva tu...si cel care a ridicat-o cel mai mult , a fost [F4L]balon , asa ca numai spune tu ca ai ridicat , ca nu stiu ce ai facut , ai ridicat un rahat mare tu , clar?! Si numai posta tu aici cat timp numai esti in T.T.C , asa ca dispari. Joci si tu de un an si ceva si gata esti mare smecher , ai avut si lider degeaba..eu joc de 2 ani si 11 lui si nu ma plang ca nu am avut lider/admin , nici nu vreau...n-am chef sa-mi bat capu cu altii. Du-te vorbeste cu alti playeri sa faca cerere Tow Truck Company ca sa faca poze mereu la cine injura , la ce face Tohaneanu/Toretto.

Edited by Toretto

Să mă faci pe mine mâncător de căcat în secţiunea asta când o să faci câte am făcut eu aici. Până atunci, vezi cum faci să duci facţiunea şi mai jos.

Ce faci ma aici !?Nici aici nu ma lasi?Dai drumu de aici ba nene , ai ridicat factiunea de te-ai rupt cand am intrat eu erau 10 membrii din care 5 inactivi.Deci mai lasa-ma cu ridicatu tau da?Ai devenit un stresant vezi ca te las in pace gaseste-ti altceva de facut.SI tu m-ai facut pe mine si toretto mancatori de rahat ,ia vezi ca deja esti un...ofticat,Doamne apara si pazeste n-am facut asa ceva sa te oftici in halu asta ca nu ai luat lider ,logic ca nu ai luat lider daca l-ai lasat. Toretto are dreptate , Balon a ridicat factiunea , nu tu !Deci nu te mai lauda cu munca lu' Balon ,esti de un an pe serveru asta si vii sa comentezi la mine care am de doua ori vechimea ta.

Edited by TohaNeaNu

1.Devil ce cauti in acest topic daca nu faci partea din aceasta factiune?Dute frate si injul pe mess,prin Pm,prin ce vrei tu dar nu aici.

2.Toha calmeazate fata mea :))

Aici chiar ii dau dreptate lu Toha , tu ai vechime de un an si el de doua ori cat a ta...si eu numai zic , eu joc de 2 ani si 11 luni fata de 1 an ca tine , si numai venii tu aici sa postezi , ca pot sa cer si warn up pentru tine..ca nu esti din factiune , nu te-ai saturat sa tot ma acuzi pe mine si pe toha ca facem ceva gresit ? bun frate da , eu am facut am injurat am recunoscut , poate asta mie firea ...daca vrei o sa cer chiar eu demisia cu fp maxim , sa fii tu mai fericit ;) sa sari in pat de bucurie vorba lu Piticul.

Am plecat si eu la culcare , ne auzim maine seara cand imi expira ban-ul :)) , noapte buna !

Edited by Toretto

:)))Angel ,dispari de aici, tu nu vezi ca l-am pus sa citeasca regulamentu?Desteptule.Am gresit odata ,gata numai fac aceiasi greseala, si numai veniti cu dovezi de acum nu stiu cate saptamani, ca doar asta stiti o sa ajungeti sa imi faceti plangere cu aceleasi dovezi. Edited by TohaNeaNu

Stiu ca nu am voie sa postez aici dar in halu asta a-ti ajuns?

am parcat taxiu vis-a-vis de gsls pe trotuar. si am dat alt tab pt 30 sec .si cand revin ma pomenesc cu 2 tow truckuri langa mine incercau sa imi ia taxiu(precizez ca eram in taxiu ,dar nu stiau ca nu poti tracta masina daca e cineva in ea,iar taxiu meu era singura masina din zona gsls) i-am lasat pt 1 min sa vad ce vor sa faca si deodata se da atandu jos din tow truck ca sa ma dea jos din taxiu si sa il ia. iar in acel moment l-am intrebat ce vrea sa faca si a fugit. nesimtire mare din partea voastra

de dimineata la fel mr.mossu imi lua masina de pe trotuar precizez ca eram langa masina si i-am zis sa o lase.( iar el imi raspunde fa-mi 3 posturi)

nesimtire mare

Foarte jos a ajuns factiunea daca luati masinile de langa jucatori . si ii da-ti jos ca sa luati masina.

Pe vremea lui devil si balon se proceda in felul urmator.

daca era jucatorul langa masina il atentionai . mu-ti masina sau o iau.

si sa nu mai zic sa nu se atingea nimeni de masinile cu jucatori in ele.

acum vad ca face-ti ce vreti de capul vostru

SI da fie ca va place fie ca nu va place Devil a ridicat factiunea . pt ca stia sa tina membri la respect ..rar vedeai pe cineva ca raporta vreun membru

Later Edit : asa am facut la unu care a luat masina din parcare(masina era langa unul din tomberoane) si repede tohaneanu gaseste scuza ca a luat-o din gunoaie

Edited by sorynRO

Stiu ca nu am voie sa postez aici dar in halu asta a-ti ajuns?

am parcat taxiu vis-a-vis de gsls pe trotuar. si am dat alt tab pt 30 sec .si cand revin ma pomenesc cu 2 tow truckuri langa mine incercau sa imi ia taxiu(precizez ca eram in taxiu ,dar nu stiau ca nu poti tracta masina daca e cineva in ea,iar taxiu meu era singura masina din zona gsls) i-am lasat pt 1 min sa vad ce vor sa faca si deodata se da atandu jos din tow truck ca sa ma dea jos din taxiu si sa il ia. iar in acel moment l-am intrebat ce vrea sa faca si a fugit. nesimtire mare din partea voastra

de dimineata la fel mr.mossu imi lua masina de pe trotuar precizez ca eram langa masina si i-am zis sa o lase.( iar el imi raspunde fa-mi 3 posturi)

nesimtire mare

Foarte jos a ajuns factiunea daca luati masinile de langa jucatori . si ii da-ti jos ca sa luati masina.

Pe vremea lui devil si balon se proceda in felul urmator.

daca era jucatorul langa masina il atentionai . mu-ti masina sau o iau.

si sa nu mai zic sa nu se atingea nimeni de masinile cu jucatori in ele.

acum vad ca face-ti ce vreti de capul vostru

SI da fie ca va place fie ca nu va place Devil a ridicat factiunea . pt ca stia sa tina membri la respect ..rar vedeai pe cineva ca raporta vreun membru

Later Edit : asa am facut la unu care a luat masina din parcare(masina era langa unul din tomberoane) si repede tohaneanu gaseste scuza ca a luat-o din gunoaie

Soryne inainte sa postezi ar fi cazul sa te duci si pe la regulament sa vezi ca avem regula care spune ca zona Gsls trebuie sa fie mereu libera, indiferent daca masina este parcate pe trotuar sau pe strada.

Si nu va mai bagati la Topicul de discutii daca nu faceti partea din aceasta factiune.

Avem un topic de Reclamatii unde iti poti exprima nemultumirile.

Back de afara , ba Angel , du-te frate si tu si Devil si luati-va o sfoara , duceti-va la 10 , va legati cu ea si dupa legati de calorifer , si va aruncati amandoi pe geam , sa vedem si noi cine moare primu ..sau daca nu duceti-va si maturati strazile ca e cel mai bine ;) si poate treceti si pe la mine prin fata sa vad cum dati.

Back de afara , ba Angel , du-te frate si tu si Devil si luati-va o sfoara , duceti-va la 10 , va legati cu ea si dupa legati de calorifer , si va aruncati amandoi pe geam , sa vedem si noi cine moare primu ..sau daca nu duceti-va si maturati strazile ca e cel mai bine ;) si poate treceti si pe la mine prin fata sa vad cum dati.

Huaa raule =)))

I WIN !!! :X 10 bastoaneee =))) ... Talentul meu :X

Nopate bunaa :*