Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza TTC,eu acum m-am trezit.

Si ce sa vezi cand m-am trezit? era fratemiu( are 8 ani) la calculator si era in samp,am crezut ca-mi crapa capul cand l-am vazut.

Daca a facut ceva rau imi cer mii de scuze,oricum nu mai are voie o luna la calculator.

Eu merg sa incep noul raport,spor la tractat!

Neatza si tie...dar iti stie parola la cont? Schimb-o =)) sa nu te astepti la surprize

• Neatza TTC...
  • Deseara imi expira si mie in sfarsit banu :X:X
    Voi ce mai ziceti ce mai faceti?, Cum a fost la sedinta? :)

Si la mine a nins de dimineatza..

Acum nu mai ninge :((

Neatzaaaaa ce faceti?

Toha am scapat eu de ban si ai primit tu acum?:))

Vezi daca nu esti cuminte? :))

Neata ... si acum ninge in Bucuresti :)) maine ma duc cu sania la scoala :))

Toha n-ai ce face iei ban... si tu zici sa nu ne tinem de prostii? Dar tu de ce ai luat ban vezi ...

Ce mincinos frate. Nu am mai vazut asa mincinos ca tine :)))) Eram de fata, faceai DM aiurea pe acolo pe cine apucai, bine a facut ZuZu ca ti-a dat ban, trebuia mai mult. Ce exemplu de lider esti tu ma. Dupa ce ca ai facut atatea prostii tot nu te lasi, DM nu mai faceai. Cel mai prost lider din istoria server-ului =)) sa mor. Lasa-te de joc si vino la Giurgiu sa-ti dau o bere, o bucata, mai da-l drq de joc ca si asa nu ai nicio treaba cu el. Te astept pe Nicolae Balanescu, numarul 41, daca vrei vino, daca nu, asta e. :)) Tu pierzi. Si nu ma lua ca ai nevasta in joc, ca m-am saturat de scuza asta.

Iti pun si o poza, asta ca sa ma recunosti, poate vii cu toata gasca ta de purpurii. :))

Nu de alta, dar sa va iau pe toti intr-o mana sa va mai scot pe afara ca v-ati imbacsit dracu cu jocu asta

30885_101028136613749_100001196884198_7374_1457389_n.jpg

NU MA FACETI SA ASTEPT CA VIN EU DUPA VOI SI NU E DE BINE

Ce mincinos frate. Nu am mai vazut asa mincinos ca tine :)))) Eram de fata, faceai DM aiurea pe acolo pe cine apucai, bine a facut ZuZu ca ti-a dat ban, trebuia mai mult. Ce exemplu de lider esti tu ma. Dupa ce ca ai facut atatea prostii tot nu te lasi, DM nu mai faceai. Cel mai prost lider din istoria server-ului =)) sa mor. Lasa-te de joc si vino la Giurgiu sa-ti dau o bere, o bucata, mai da-l drq de joc ca si asa nu ai nicio treaba cu el. Te astept pe Nicolae Balanescu, numarul 41, daca vrei vino, daca nu, asta e. :)) Tu pierzi. Si nu ma lua ca ai nevasta in joc, ca m-am saturat de scuza asta.

Iti pun si o poza, asta ca sa ma recunosti, poate vii cu toata gasca ta de purpurii. :))

Nu de alta, dar sa va iau pe toti intr-o mana sa va mai scot pe afara ca v-ati imbacsit dracu cu jocu asta

30885_101028136613749_100001196884198_7374_1457389_n.jpg

NU MA FACETI SA ASTEPT CA VIN EU DUPA VOI SI NU E DE BINE

A venit unu sa ma calce cu masina sii dupaia eu am tras dupa el ,nu te mai baga aiurea, Nici nu stiu cati ani ai sau daca esti chiar tu in poza poate esti unu care pune poze cu taicasu =))), daca esti foarte bine daca nu asta e :) SI mai bine lasa tu sampu' la varsta pe care o ai ,daca chiar o ai.Si te rog sa numai postezi aici.

Edited by TohaNeaNu

Mare ciuda are Oantzah pe mine (toata factiunea)!!!!!!

Numai cate 3 zile imi da ban:))