Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce fac fetele ? Cum merge treaba ?

Astazi am ascultat numai live-uri, numai chef de panarama am avut: Care imi da dreptate sa imi dea un plus :X

http://www.youtube.com/watch?v=3Ul7wz-qlGU

Neata Tow Truck Company !!

Nu de mult m-am trezit si eu. Am avut o seara de vineri foarte tare.

E weekend lume :X !!

Eu plec la meditatii :)). Ne auzim mai tarziu.

Bafta multa tuturor !!

Neata Tow Truck Company !!

Nu de mult m-am trezit si eu. Am avut o seara de vineri foarte tare.

E weekend lume :X !!

Eu plec la meditatii :)). Ne auzim mai tarziu.

Bafta multa tuturor !!

Cica "E Weekend lume !! " si el pleaca la meditatii =))

Daaa,si eu am avut o seara de viner :X pfoai.excelenta in club !

http://darklovee.wordpress.com/jude%C8%9Bul-in-imagini/caracal/

Prima „minune“, cea care a deschis calea pentru aparitia celorlalte, este cea a „carului cu prosti rasturnat la Caracal“. Din spusele viceprimarului se pare ca au existat nu una, ci doua carute care s-au rasturnat. Ambele evenimente s-au petrecut in perioada Revolutiei de la 1848. Primul car rasturnat in oras a fost incarcat cu plosti, obiecte artizanele din lemn in care se punea vin la nunti. Carul cu plosti venea dinspre Valcea, la un targ din Caracal. Cea de-a doua caruta s-a rasturnat la Caracal in 1848 si in ea se aflau taranii care participasera la Revolutie si erau adusi la tribunal. „S-a rupt oistea carului cu taranii revolutionari, prostimea cum erau numiti atunci, si de aici pana la carul cu prosti nu a fost decat un pas facut imediat de presa vremii“, povesteste Magnea. Despre Caracal se mai stie ca aici a fost furata poarta de la sediul politiei, insa, potrivit documentelor, informatia este partial corecta. O alta istorie de „minune“ mentioneaza ca a luat foc chiar unitatea de pompieri a orasului. Si aceasta poveste este numai partial confirmata de fapte.

Nici inchisoarea din Caracal nu a fost vreodata pe strada Libertatii. Legenda are la baza faptul ca pana in 1947 inchisoarea din Caracal functiona pe Strada Iancu Jianu, numita in perioada comunista Strada Libertatii. Insa cu cativa ani inainte de se fi schimbat numele strazii din Iancu Jianu in Libertatii, inchisoarea a fost desfiintata.

Alte doua „minuni“ ce au contribuit la renumele orasului Caracal sunt fabrica de paine pe strada Foametei si cimitirul pe strada Invierii. Despre acestea doua viceprimarul Magnea sustine convins ca nu au existat niciodata in oras si nu au nicio baza reala.

CIne sta in Caracal? :)) Io nu as vrea sa stau

Salutare Tow Truck Company !!

Prin acest ultim post al meu in acest topic, vreau sa va urez tuturor multa bafta in tot ceea ce faceti.

Eu am sa ma retrag, deoarce timpul nu-mi permite prea mult sa ma ocup de raport.

Bafta in continuare taryd0n cu factiunea, tine-o tot asa. Te descurci de minune. Sunt mandru de ceea ce am gasit aici si de colectivul de aici.

Bafta multa tuturor !

Prin acest ultim post al meu in acest topic, vreau sa va urez tuturor multa bafta in tot ceea ce faceti.

Eu am sa ma retrag, deoarce timpul nu-mi permite prea mult sa ma ocup de raport.

Bafta in continuare taryd0n cu factiunea, tine-o tot asa. Te descurci de minune. Sunt mandru de ceea ce am gasit aici si de colectivul de aici.

Bafta multa tuturor !

Baftă în continuare amice, cât ai stat aici am încercat să te ajut cu tot ce am putut şi îmi pare sincer rău că ne părăseşti, mult succes în continuare.

Bafta multa tuturor !

Bafta Bratule ! succes la bac ! Numai bine !

Bine v-am gasit. Eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine.

Mai stau si eu putin si am duc la somn. Noapte buna la toti. Tie nu, Speedy.