Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tu de la scoala, eu de la antrenament :)), welcome back :). Tu te duci sa mananci, eu mananc :)), si spori la tracari si tie :))

:))) Pofta buna! :)

@Incepeti sa postati la Divertisment, vreau mai multa activitate in acel topic.

:))) Pofta buna! :)

@Incepeti sa postati la Divertisment, vreau mai multa activitate in acel topic.

Nu se dă rank-up pentru Divertisment, dar postaţi ca să aibă Daniel. unde face +1, săracul l-a prins febra spam-ului.. Acum am ajuns de la liceu, mă duc să înfulec nişte sarmale şi ne vedem în game. Spor la tractat!

1. Nu fac +1.

2. Nu imi place spam-ul.

3. Iti place semnatura?

Ai 3 secunde să îţi schimbi semnătura, şapcă roşie şi tricou albastru, te mai consideri dinamovist sau găsesc alt sublider? Lasă-mă să mănânc, dacă te prind cu aia când îmi termin sarmalele e vai de tine..

Ai 3 secunde să îţi schimbi semnătura, şapcă roşie şi tricou albastru, te mai consideri dinamovist sau găsesc alt sublider? Lasă-mă să mănânc, dacă te prind cu aia când îmi termin sarmalele e vai de tine..

Dedicatie speciala pentru micul meu stelist: http://www.steauafc.com/splash/ ; http://www.youtube.com/watch?v=oV-Xa-DIJJY :*

Salut am ajuns si eu acasa pe la 6 dar nu am trecut pe aici :)).

Spor la tractat.