Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. Nu prea postez aici dimineata, am venit sa va salut. Eu imediat plec.. Vorbim mai pe la amiaza !

Pleci sa pici examenul...trist :-<

Neata baieti ma duc sa mananc si eu ceva si intru in game, azi am pauza la sala deci ma pun sa tractez ceva.

Buna dimineata!

Neata! Am ajuns acasa de la pregatire, mai stau o ora si plec la scoala, deci...frumos ce sa mai :-J

Nici nu mai intru in joc, n'are rost :|

Hai vorbim diseara, bafta la scoala / tractat, ceau!

Neata! Am ajuns acasa de la pregatire, mai stau o ora si plec la scoala, deci...frumos ce sa mai :-J

Nici nu mai intru in joc, n'are rost :|

Hai vorbim diseara, bafta la scoala / tractat, ceau!

La ce faci pregatire?

Neatza. Doamne, ma omoara profesoarele astea... o gramada de teme. + de invatat. Hai ca le-am facut cateva. Am intrat si eu in game. Vorbim acolo.

Neata!

Bună dimineaţa, am dat rob 330k, mi-am rezolvat şi eroarea care o aveam la cartela de la vodafone, un început perfect de zi. Ne vedem diseară când scap de liceu, spor la tractat până atunci.

Bafta la scoala, si eu am " inceput" perfect ziua,ma bag sa ma culc 2 ore,dupa ma duc pe la liceu,vorbim diseara.

Neata baieti ma duc sa mananc si eu ceva si intru in game, azi am pauza la sala deci ma pun sa tractez ceva.

Pauza la sala azi => minim 100 tractari azi =)).

Salut, acu am venit si eu de la liceu, deja-i mijlocul saptamanii :O, inca 1 zi de scoala si gata (vineri sunt de serviciu pe scoala).

Salutare!

De ce? :))

Nu stiu. Tot ce stiu e ca mam saturat sa stau in fiecare saptamana 2ore dupa scoala ca vrea ea sa lucreze cu noi.

Sti cat de foame mi-a fost astazi :))

Nu stiu. Tot ce stiu e ca mam saturat sa stau in fiecare saptamana 2ore dupa scoala ca vrea ea sa lucreze cu noi.

Sti cat de foame mi-a fost astazi :))

E batrana?

Pai poti sa pleci ca ea va tine peste program...