Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mdea, am plecat si eu la scoala, ultima zi si scapam si pe saptamana asta!!!

tare e că dau test la info penultima oră o să am un chef..

Ne vedem diseară, încep Românii au talent azi :X.

Cea mai "desteapta" chestie sa dai test vineri incepand cu ultimele 2 ore, ce sa faci, nimic nu ma mai mira. Bafta la test!

Astept sa rad si eu putin azi la Romanii au talent daca oi fi pe acasa atunci :))

Am pleacat, ceau!

Edited by Iulian1996

Am ajuns si eu acasa de la scoala si ce credeti? Plec iar la scoala =)) ma duc sa ma joc fotbal vreo 2 ore ca doar daia avem sala :> :))

Ma intorc pe la 23:30, poate vorbim pe atunci :))

Un inceput de weekend frumos sa aveti, Blue uita-te la Romanii au talent sa-mi povestesti dupa :))

LA MULTI ANI JEANN! Cati ani faci?

Ceau!

Salut baietii doar ce am ajuns si eu acsa.

Astazi nu prea o sa stau pe samp pentru ca e Ziua mea si ies prin oras cu prietenii poate ne auzim mai pe seara !

Bafta !

La multi ani Jeane, multa sanatate fericire si tot ce iti doresti sa-ti se implineasca.

Salutare back de la liceu!

Astazi nu prea o sa stau pe samp pentru ca e Ziua mea si ies prin oras cu prietenii poate ne auzim mai pe seara !

La multi ani baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cel mai pertinent răspuns ever :-S... mi-au dat lacrimi... cum de nu ai fost nominalizat la premiile nobel pentru pace?! :)) (eu glumesc, sper că nu înţelegi altceva)

Nu sunt d-ala suparacios, stai linistit. Tin la glume :))

@L-am intrebat pe profu de istorie de poze cu armata germana, in special trupele SS si a zis si el ca n-o sa gasesc pe net, cel mai probabil in carti...