420dRE Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Nick-ul tău: AurasPit Descrierea bugului: Am facut un cont pe forum si nu primesc mail-ul de confirmare. Screenshot(s): Am postat eu in locul lui, pentru ca lui nu`i merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Asta nu e sectiunea potrivita. Exista optiunea de retrimitere e-mail, sus in dreapta paginii, cand esti logat ca "validating" (adica cum ar trebui sa fie el in acest moment daca nu a activat). Spune-i sa se logheze pe noul cont si sa apese acolo. Asta e varianta 1. Varianta 2 este ori ca a gresit e-mail, ori ca forumul a fost prea incarcat si nu a putut sa trimite e-mail chiar in acel moment, desi dupa maxim 10 minute, oricum ar fi trebuit sa ii trimita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
420dRE Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Asta nu e sectiunea potrivita. Exista optiunea de retrimitere e-mail, sus in dreapta paginii, cand esti logat ca "validating" (adica cum ar trebui sa fie el in acest moment daca nu a activat). Spune-i sa se logheze pe noul cont si sa apese acolo. Asta e varianta 1. Varianta 2 este ori ca a gresit e-mail, ori ca forumul a fost prea incarcat si nu a putut sa trimite e-mail chiar in acel moment, desi dupa maxim 10 minute, oricum ar fi trebuit sa ii trimita. Am facut ce ai zis tu, din nainte, nici o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Discută cu un Global Moderator, sau mai bine, cu un Administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
420dRE Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Sa rezolvat, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Sa rezolvat, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.