Jump to content

Bug forum

420dRE

Recommended Posts

Nick-ul tău: AurasPit

Descrierea bugului: Am facut un cont pe forum si nu primesc mail-ul de confirmare.

Screenshot(s):

Am postat eu in locul lui, pentru ca lui nu`i merge.

Asta nu e sectiunea potrivita.

Exista optiunea de retrimitere e-mail, sus in dreapta paginii, cand esti logat ca "validating" (adica cum ar trebui sa fie el in acest moment daca nu a activat). Spune-i sa se logheze pe noul cont si sa apese acolo. Asta e varianta 1. Varianta 2 este ori ca a gresit e-mail, ori ca forumul a fost prea incarcat si nu a putut sa trimite e-mail chiar in acel moment, desi dupa maxim 10 minute, oricum ar fi trebuit sa ii trimita.

Asta nu e sectiunea potrivita.

Exista optiunea de retrimitere e-mail, sus in dreapta paginii, cand esti logat ca "validating" (adica cum ar trebui sa fie el in acest moment daca nu a activat). Spune-i sa se logheze pe noul cont si sa apese acolo. Asta e varianta 1. Varianta 2 este ori ca a gresit e-mail, ori ca forumul a fost prea incarcat si nu a putut sa trimite e-mail chiar in acel moment, desi dupa maxim 10 minute, oricum ar fi trebuit sa ii trimita.

Am facut ce ai zis tu, din nainte, nici o sansa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.