Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care este ultimul film pe care l-ai văzut? | What's the last movie you've seen?

Alexander
 Share

Recommended Posts

World Invasion : Battle Los Angeles.

Un film frumos despre armata, sacrificii si razboi...pacat ca n-au prea lucrat la subiect.

Ultimul film vazut : Insidious

Un horror super tare regizat de James Wan cel care a regizat Saw 1 si Dead Silence si e printre putinii regizori care stie sa ofere unui film o atmosfera apasatoare si plina de suspans si nu baga elementele stereotipice dintr-un film horror cum ar fi o blonda buna care moare la jumatatea filmului pe mana unui criminal , sau cand sta o persoana la un colt si se acumuleaza suspans .

Cei care apreciati filme horror de calitate va mai recomand astea :

The Texas Chainsaw Massacre 1 si 2

Wrong Turn 1 si 2

Dead Birds

The Orphan

The Shinning

The Thing

Boogeiman 1 2 3

The Grudge 1 si 2.

Ieri am vazut Fast Five, iar saptamana trecuta am vazut Something borrowed (Iubit de imprumut, in traducere).

Amandoua filmele merita nota 10. Vi le recomand :)

Trailer Fast Five:                                                                                                                                                                 Trailer Something borrowed:

http://www.youtube.com/watch?v=4qlMqqc7YdE&hd=1

Va recomand sa va uitati Pirates Of Carribean, foarte fain filmul :D, pe langa asta mai e si comedie intr-un fel.

Poate va fi considerat SPAM ca postez de 2 ori in interval nu foarte mare (cateva ore) in topic-ul asta, dar si eu am vazut de curand Piratii din Caraibe, chiar ultimul film inainte de Fast Five, dupa Something Borrowed.

Cei care locuiti in Bucuresti, mergeti la IMAX in AFI Palace Cotroceni pentru Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi. Biletul este putin mai scump ca la cinematograful normal, insa experienta este unica.

Efectele speciale sunt foarte realist realizate si in IMAX, chiar ai senzatia ca sar sirenele pe tine sau ca un pirat mort intinde o mana scheletica sa te apuce :)) Cum spune si Edward, este si comic, iar Johny Depp este acelasi cu care ne-am obisnuit in rolul lui Jack Sparrow.

Vizionare placuta!

M-am uitat acum cateva zile la The Man from Earth...Exceptional filmul, merita nota 10+. Nu m-am dezlipit de monitor pana nu s-a terminat, iar cand s-a terminat am zis wow, asa repede?

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 3D la cinema.

Nu este cel mai bun din seria lui dar este foarte bun printre cele aparute in ultima vreme, merita vazut!

ultimul film vazut a fost 28 days later :) gen : Very horror +18

http://www.youtube.com/watch?v=sBZnuUZIbBQ

si am de gand sa il vad si pe 28 weeks later -

o sa apara si 28 months later :)

filmul este cu zombie distrusi infecti horrror , nu il recomand gainilor fricoase dar urmaritil sper sa apara si 28 moontsh 28 years later :D ):

Ultimile 2 filmel pe care le-am vazut au fost Transformers 3 Dark of the Moon il recomant tuturor este un film de nota 20+ si X-Men Frist Class nota 15+ Astept sa vad daca se mai face partea a 2 la X-Men

http://www.youtube.com/watch?v=0Yq7Za1JnZg

Edited by Blake

The grudge 2 Gen:Horror

P.S.: NU mai stiu daca am postat aicea si de atuncea am mai vazut filme plz no warn

Edited by ZeRoo11

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.