Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care este ultimul film pe care l-ai văzut? | What's the last movie you've seen?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tocmai vazui un film acum cateva zile, se numea idiocracy. Ma credeti sau nu, il am de la un popa :D. II despre doi pe care ii congeleaza armata si se trezesc peste cateva sute de ani, cand baza militara fusese distrusa, intr-un oras plin de americani idioti, obsedati de mancare si jocuri pe calculator gen “Sparge-i ouale”, sau ceva de genul asta. :O:))

Ei bine, sambata in intervalul 9-11 prin romană e exact ca in filmul ala! Sa nu-ti vina sa crezi :| .

Azi, mergeam eu un pic cu morcovu’ ca intarziam la Schiller, si vad un boschetar care se opreste, isi baga degetul intr-o nara si isi arunca mucii pe jos. :-& Asta a fost cel mai scarbos lucru ever ever! Probabil ca m-am strambat destul de urat ca erau doi in fata mea si au inceput sa rada uitandu-se la mine. :((=))))

Bleah!

Nu am vazut 2012 dar am auzit ca e suuper :D

Intentionez sa-l descarc de pe odc =)) .. Sper sa-l gasesc =))

2012 e cel mai smk film pe care lam vazut si Hitman.

Trebuia totusi sa faci un simplu rezumat .. :)) Sa ne spui si noua cam despre ce este vorba in film si ce te-a atras pe tine :D . Da' nimic =))

De Hitman n-am auzit :-??=))

ho ho ho - cea mai tare comedie romaneasca din ultimii ani ...

the hangover - belea filmul

2012 - super efect , abea astept dvdripul sal vad din nou

- astept sa apara filmul " avatar " cel mai scump film din istorie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.