Jump to content

Care sunt filmele tale favorite? | Which are your favorite movies?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Greu de pensionat !

The Mechanic

The expendables 1 si 2

Lord of the rings

etc.

Cel mai lung Weekend

American Pie Reunion

Litlle Man

Yes man

The ugly truth

Aveţi model de postare. veţi primi un avertisment verbal, data viitoare aveţi mai multă grijă.

Model de postare:

Numele filmului:

Motivul:

Edited by Blue96

Numele filmului: Mechanic

Motivul: Un film genial cu assasini.

Numele filmului: 8 Mile.

Motivul: Este un film foarte bine realizat ( Din viata reala a lui Eminem ) un actor foarte indragit, nu am cuvinte sa exprim cat de tare este filmul, + ca este full de Hip-Hop/Rap Battle + scene de actiune ( Gun Shots / Fight) si altele.

Numele filmului: never back down

Motivul: Acest film merita vazut, intri in lumea adolescentilor, in acest film intampini dragostea, adrenalina, aventura, si o lectie de viata bine intemeiata.

Numele filmului: Project X

Motivul: Imi place cum cei 3 elevi anonimi in liceu reusesc sa organizeze o petrecere la care vin peste 1000 invitati, care ii face celebrii, mia placut mult acest film.

Numele filmului: Death Race

Motivul: Actiunea se petrece undeva in 2025, in cea mai periculoasa inchisoare din America.Aici se desfasoara curse de masini, care duc pana la moarte, fiecare concurent luptand pentru libertate.

• rep_up.png
  • 0

Numele Filmului : V for Vendetta

Motivul : Ideea filmului in sine este geniala,nu mai zic de interpretare,efecte,scenariu etc.Este un film care te tine in suspans de la inceput pana la sfarsit.A fost atat de bun incat m-a facut sa ma uit si la creditele de la sfarsit. :)

Numele filmului: 007

Motivul: Deoarece imi place acest gen de filme(actiune) dar mai ales imi place cum joaca Daniel Craig.Nu pot sa zic ca pentru mine este cel mai bun actor urmat de Jason Statham.

• Lord of the rings
  • Transporter
  • Death Race
  • 007(doar cu Daniel Craig)

Numele filmului: The Shawshank Redemption

Motivul: Acest film este dupa parerea mea cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata . Povestea si personajele sunt geniale. Este un film care iti creeaza o stare de suspans continua,

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.