Jump to content

inside's WORKSTORE

Vittorio Salvatore
 Share

Recommended Posts

95y4k5.png

20tryut.png

tagh3c.png

(with border)

2yx2hwg.png

63xhzt.png

2rcn3h4.png

*Tin sa mentionez ca folosesc un stil diferit fata de ceilalti designeri de pe aceasta comunitate . Stilul meu se bazeaza pe sport , in special pe fotbal deoarece in trecut am avut destula activitate pe un forum mare de design international care se baza pe tematica sportiva . Ma semnez cu nickname-ul " inside' " deoarece demult timp folosesc acest nume si nu as dori sa il schimb , multe persoane de pe acea comunitate stiindu-ma dupa acesta semnatura . Pentru cei care au dubii si nu cred ca aceste lucrari sunt realizate de mine le pot demonstra cu usurinta acest lucru .

Vad ca iti plac lucrarile sport, incearca sa faci un wallpaper pe tema aceasta, sa vad daca chiar iti place si stii sa lucrezi , daca nu ai mai facut wallpaper pana acum sau ai facut si nu doresti sa realizezi ce ti-am propus nu e nimic, e la alegerea ta, cat despre creatiile de mai sus, cum s-a mai spus , vad ca iti place foarte mult lucrarile pe tema fotbal , incearca sa schimbi tema , deoarece o sa ajungi la un punct unde o sa iti pierzi imaginatia si o sa trebuiasca sa te apuci de alta tema.

Imi place mult aia cu baiatu' care se uita prin binoclu',felicitari,ai potential!

Dar,in ultimele update-uri ai cam dat-o in bara la unele,ma refer la compozitie,culori,text.

Nu inteleg de ce te semnezi pe fiecare lucrare in colt. Nu e web-design, nu sunt wall-uri nu e nimic comercal, sunt doar niste sig-uri. Se vede urat semnatura care o pui, e ca o pata care n-are ce cauta acolo.

Mie nu prea imi place tema footbal. La tine toate lucrarile arata cam la fel. Incearca sa faci ceva diferit, nu doar niste texturi si niste brush-uri.

"Tine munca buna sus!"

Asta este parerea ta ! Cand ajungi sa realizezi asemenea lucrari cu o asa complexitate atunci , poate chiar si mai bune , atunci sa imi vorbesti de sus . Daca iti trimit un psd cred ca te pierzi si nu iti vine sa crezi de multitudinea de elemente pe care le-am folosit .

Si ma semnez deoarece sunt lucrarile mele si sunt mandru de ele . Cred ca daca ai avea performantele mele in castigarea a diverselor competitii de un site cu renume ( si recunoscut in toata lumea ) in materia de GFX cred ca ai fi si tu multumit .

Te dă modestia afară din casă.Eşti probabil de pe sportgfx sau efl.ro sau chiar amândouă. Oricum , pe EFL , rip-ul e în floare aşa că vezi-ţi de lucrările tale , nu mai cere comentarii că aşa faceţi toţi ăia de pe EFL , toţi vrei păreri cât mai multe [-o< .Văd că (,) cam baţi apropoul că eşti mare şi tare ca să fii ales designer dar degeaba , aici nu e ca pe EFL : „Uite ce creaţii are ăla , hai să-i propunem designer” deci mai ai de muncă la cereri că doar aşa iei designer.

Cand am cu ce sa ma mandresc o fac . Dar acum nu este cazul deoarece consider , si nu numai eu ca totusi ma pricep in photoshop . Si tu ai face acest lucru , dar nu inteleg care este problema ta . Cand totusi vei lucra ca mine atunci sa ma contrariezi si sa imi spui ca nu sunt bun ! Parerea ta pentru mine nu inseamna mai nimic . Pe e** ( nu doresc sa fac reclama ) nici nu activez . Cum si aici am postat lucrarile mele si acolo am facut la fel .

Nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine si ce problema ai in legatura cu mine .

Te dă modestia afară din casă.Eşti probabil de pe sportgfx sau efl.ro sau chiar amândouă. Oricum , pe EFL , rip-ul e în floare aşa că vezi-ţi de lucrările tale , nu mai cere comentarii că aşa faceţi toţi ăia de pe EFL , toţi vrei păreri cât mai multe [-o< .Văd că (,) cam baţi apropoul că eşti mare şi tare ca să fii ales designer dar degeaba , aici nu e ca pe EFL : „Uite ce creaţii are ăla , hai să-i propunem designer” deci mai ai de muncă la cereri că doar aşa iei designer.

Nu de alta, dar in trecut am vazut ca erai varza in PS, iar acum bagi lucrari...

Nu doresc sa fac spam dar nu ma pot abtine sa nu rabufnesc . Cu siguranta ma confunzi deoarece nici nu stiu cine esti .

Inainte cu mult timp cand eram la inceput normal ca eram slabut deoarece , precum toti eram incepator . Nu cred ca cineva a inceput ceva sa faca extraordinar chiar daca acel lucru era nou pentru el. Te rog nu mai post aici critici si nu ma mai intepa , daca pot spune asa . Daca ai o problema cu mine o rezolvam amical si discutam prin PM . Nu inteleg de ce faci atata tam-tam ... .

Sunteti penibili.

Incetati,nu vreau sa mai vad certuri.

Sa nu mai aud posturi de genu':"Esti prea ingamfat/laudaros,etc."

@radu: Stii vorba aia taci si inghite,daca asta cred ei e fix parerea lor.

Hai,gata,terminati!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.