Jump to content

[GFX] Gabriel.X

GabrielX
 Share

Recommended Posts

Cred ca lucrare cu Hulk este cea mai reusita . Discret iti spun ca pentru a-ti dezvolta abilitatile trebuie sa te straduiesti cat mai mult cu putinta . In general lucrarile tale sunt medii ca valoare . Se vede totusi ca nu esti nici incepator dar nici foarte experimentat . Incearca sa pui baza pe bleeding . Construieste si un background mai complex , cu texturi bine puse cap la cap , ci nu aiurea doar pentru a fi puse acolo . Incearca sa folosesti o variatie ampla de fonturi . Devin obositoare cele pe care le folosesti . Pentru a imbunatati look-ul textului incearca sa adaugi cateva shapes chiar si texturile luminoase .

Sper ca ti-a fost de folos comentariul meu . Mult noroc si spor la munca !

Da , cea mai buna lucrare a ta postata in acest theard este cea cu Hulk . Sfat : Pune textul cat mai aproape de focal si fal asa incat sa se potriveasca cu tema , ma refer la font .. ai folosit un font de scriere artistic pe o lucrare electro ( ma refer la tutorialul lui eusebio ). Combina texturi , dar nu prea multe si daca ceva nu arata bine , erease tool sau schimba opticity la textura cat mai low, 10-30%

Mult noroc in continuare

Cea cu Hulk este frumoasa.

Cea cu Mortal Kombat nu imi place, adica nu imi place textul cum este pus, peste banda aia...e cam urat

Si la a 2 a imagine ai pus scrisul in dreapta jos.Arata foarte urat. In rest totul este ok.Felicitari.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.