GabrielX Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 (edited) Cateva lucrari: As dori sa aud cateva critici/pareri/comentarii despre lucrari pentru a le corecta in viitor. Edited November 18, 2011 by GabrielX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielX Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Another ones: As dori sincer sa aud niste critici/pareri/comentarii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Cred ca lucrare cu Hulk este cea mai reusita . Discret iti spun ca pentru a-ti dezvolta abilitatile trebuie sa te straduiesti cat mai mult cu putinta . In general lucrarile tale sunt medii ca valoare . Se vede totusi ca nu esti nici incepator dar nici foarte experimentat . Incearca sa pui baza pe bleeding . Construieste si un background mai complex , cu texturi bine puse cap la cap , ci nu aiurea doar pentru a fi puse acolo . Incearca sa folosesti o variatie ampla de fonturi . Devin obositoare cele pe care le folosesti . Pentru a imbunatati look-ul textului incearca sa adaugi cateva shapes chiar si texturile luminoase . Sper ca ti-a fost de folos comentariul meu . Mult noroc si spor la munca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Da , cea mai buna lucrare a ta postata in acest theard este cea cu Hulk . Sfat : Pune textul cat mai aproape de focal si fal asa incat sa se potriveasca cu tema , ma refer la font .. ai folosit un font de scriere artistic pe o lucrare electro ( ma refer la tutorialul lui eusebio ). Combina texturi , dar nu prea multe si daca ceva nu arata bine , erease tool sau schimba opticity la textura cat mai low, 10-30% Mult noroc in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
The3viLL Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Foarte frumoase,bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Foarte Dragute lucrarile . Ca efecte chiar inpresionant . Dar textul lasa de dorit . Mai exerseaza la text . Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KenT Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Cea cu Hulk este frumoasa. Cea cu Mortal Kombat nu imi place, adica nu imi place textul cum este pus, peste banda aia...e cam urat Si la a 2 a imagine ai pus scrisul in dreapta jos.Arata foarte urat. In rest totul este ok.Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nushCs Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Mie imi plac ambele si cu hulk si cu kombat bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dust98 Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Cea cu hulk imi place mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Primele 3 lucrari fac tot topicul , felicitari si multa bafta in continuare. Mai asteptam ceva lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexterr Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 a doua e cea mai frumoasa,cat ai muncit la ea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duster2 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Cea cu hulk este cea mai reusita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts