Kip Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Data lansarii Fifa 10 a fost facuta publica in urma cu aproape o luna pe forumurile oficiale ale EA Sports, cu toate acestea, anuntul se referea la data de lansare a jocului in Anglia. Odata cu anuntul de ieri, cel referitor la jucatorii de pe coperta jocului, cei de la EA au confirmat inca o data data lansarii, dar de aceasta data la nivel international. Fifa 10 va fi lansat si in Romania pe data de 2 octombrie, jocul fiind adus de catre Gameshop, magazin de unde puteti deja sa faceti precomanda pentru toate cele 7 platforme pe care va fi lansat. Luke Didd, producer pentru varianta PC a urmatorului joc din seria FIFA a publicat un nou set de imagini pe forumul oficial FIFA 10, imagini care vor fi urmate peste cateva zile si de un trailer care va dezvalui o imbunatatire majora a gameplay-ului neanuntata pana acum. by FifaPro Link to comment Share on other sites More sharing options...
costy Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 nice .... dar un pretz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Nu mi se pare cine stie ce .. oricum Si grafica nu e cine stie ce .. oricum Fifa 2010 cred ca va fii cel mai popular joc Apropo , Kipane Gay , tu'l ai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costy Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 cum sa-l aiba ma ? daca apare in octombrie ... ce fac oamenii pentru posturi ..... cititi si intainte dati reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 mare diferenta nu cred ca e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nike Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 pretul ? pretul din cate am vazut va fi in jur de 275 - 300 lei pentru Ps3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielxZ Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 nu e mare dif asa k Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3m0 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 nici acum nu vad cu ce-i imbunatatit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rampage Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Cred ca va fi interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 ba da Bobo , este o mare diferenta intre 2008/2009/2010, acelea sunt : * In 2010 efectele sunt mult mai bune, adica luminile sunt diferite si contrastul este deajuns incat sa vezi iarba ca pe una adevarata. * Reflexele celor din 2010 sunt mult mai avansate. Adica portarul daca ii tragi din poarta in poarta pe A+D numai lasa mingea printre craci, ci o ridica foarte frumos, plonjoanele portarului sunt foarte reusite. Sunt niste scheme foarte noi si foarte reusite pe care este foarte greu sa le inveti. Stadioanele sunt aproape TOATE din toata lumea in fine .. Eu l-am jucat in cantonament pe PSP-ul unui prieten Israelian Dar n-am prea avut timp sa joc pt. ca toti erau disperati : VREAU SI EU , VREAU SI EU !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzard Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Pare frumos sa vedem acum.. poate nu se mai dau goluri Sf , de la jumatatea terenului , portarul se uita la minge cum ii vine in cap , dupa o scapa in poarta... poate va fi mai bun 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaitza Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 screen-urile sunt faine ceea ce da o nota aparte jocului.fifa 2008/2009 mi sau parut praf (GUSTURILE NU SE DISCUTA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blain Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 ete na, alti jucatori la alte echipe, cateva efecte. in rest, nu vad nimic nou. oricum, abia il astept . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Uitativa la poza 2 cu atentie la suporteri.Desi inca par a fi niste poze unite, sunt mai realisti decat in cele anterioare. Am citit pe un site ca au adaugat noi functii ale gameplay-ului si putem controla mai usor jucatorii,portarul este mai destept,dar poate sa o dea in bara iar si iar si iar...muncesc mult la partida si 'finantele' clubului sunt lasate balta.. putin update si gata.. poate fifa 2020 va fi un joc stralucit.. pana atunci asteptam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoAnTzA Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 gyoo frate chiar nne interesa ce ai facut tu in cantonament s-au te lauzi ?! in fine...cat despre FIFA10...il astept cu nerabdare...pana nu joc nu pot spune k e naspa sau k e misto....parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Misto debea astept.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Deci ce credeti k o sa fie diferit de Fifa 09 sincer:-?? ? Jucatori mutati la alte echipe si niste imbunatatiri la Jucatori si un nou campionat sau 2 in rest la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
costy Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 poate o sa mai fie mai multe chestii dalea cand se bucura si grafica la iarba mai buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
rXzor Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Deci ce credeti k o sa fie diferit de Fifa 09 sincer:-?? ? Jucatori mutati la alte echipe si niste imbunatatiri la Jucatori si un nou campionat sau 2 in rest la fel Exact, nu are aproape nimic diferit de 09, doar transferurile si cam atat, un meniu nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costy Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 posibil sa fie si jucatorii romani la alte echipe ... ex : Radoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamon Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 daca grafica va fi buna va fi un joc care cu siguranta va ajunge in topurile celor mai cautate jocuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 frate orice ar fi ptr mine cea mai tare fifa a ramas 2007 nu stiu dak o sa fie vreuna mai reusita ca asta pana acum nu s-a intamplat s-a vedem si 2010.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaviu Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 De cand il astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdenez Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Da dar am vazut la fifa 2009 ca este o oprine la grafice ca poti sa pui gazonul 3d , din ce se vede in poze nu prea are grafica frumoasa (normala) . Dar o sa vedem mai bine ca o sa avem jocul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Grafica si Game Play-ul o sa se schimbe putin , in rest , totul va fii la fel si sa nu uitam de cerinte , probabil o sa ai nevoie de 2gb ram + sa iti mearga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts