Jump to content

FIFA 2010

Kip
 Share

Recommended Posts

Data lansarii Fifa 10 a fost facuta publica in urma cu aproape o luna pe forumurile oficiale ale EA Sports, cu toate acestea, anuntul se referea la data de lansare a jocului in Anglia. Odata cu anuntul de ieri, cel referitor la jucatorii de pe coperta jocului, cei de la EA au confirmat inca o data data lansarii, dar de aceasta data la nivel international.

Fifa 10 va fi lansat si in Romania pe data de 2 octombrie, jocul fiind adus de catre Gameshop, magazin de unde puteti deja sa faceti precomanda pentru toate cele 7 platforme pe care va fi lansat.

Luke Didd, producer pentru varianta PC a urmatorului joc din seria FIFA a publicat un nou set de imagini pe forumul oficial FIFA 10, imagini care vor fi urmate peste cateva zile si de un trailer care va dezvalui o imbunatatire majora a gameplay-ului neanuntata pana acum.

FIFA10_PC_Gameplay_001.jpgFIFA10_PC_Gameplay_004.jpgFIFA10_PC_Gameplay_003.jpgFIFA10_PC_Gameplay_002.jpgFIFA10_PC_Gameplay_005.jpg

by FifaPro

ba da Bobo , este o mare diferenta intre 2008/2009/2010, acelea sunt :

* In 2010 efectele sunt mult mai bune, adica luminile sunt diferite si contrastul este deajuns incat sa vezi iarba ca pe una adevarata.

* Reflexele celor din 2010 sunt mult mai avansate. Adica portarul daca ii tragi din poarta in poarta pe A+D numai lasa mingea printre craci, ci o ridica foarte frumos, plonjoanele portarului sunt foarte reusite. Sunt niste scheme foarte noi si foarte reusite pe care este foarte greu sa le inveti. Stadioanele sunt aproape TOATE din toata lumea in fine .. Eu l-am jucat in cantonament pe PSP-ul unui prieten Israelian :))

Dar n-am prea avut timp sa joc pt. ca toti erau disperati :-t : VREAU SI EU , VREAU SI EU !! :|

Uitativa la poza 2 cu atentie la suporteri.Desi inca par a fi niste poze unite, sunt mai realisti decat in cele anterioare. Am citit pe un site ca au adaugat noi functii ale gameplay-ului si putem controla mai usor jucatorii,portarul este mai destept,dar poate sa o dea in bara iar si iar si iar...muncesc mult la partida si 'finantele' clubului sunt lasate balta.. putin update si gata.. poate fifa 2020 va fi un joc stralucit.. pana atunci asteptam..

gyoo frate chiar nne interesa ce ai facut tu in cantonament :| s-au te lauzi ?! in fine...cat despre FIFA10...il astept cu nerabdare...pana nu joc nu pot spune k e naspa sau k e misto....parere :D

Deci ce credeti k o sa fie diferit de Fifa 09 sincer:-?? ?

Jucatori mutati la alte echipe si niste imbunatatiri la Jucatori si un nou campionat sau 2 in rest la fel :(

Exact, nu are aproape nimic diferit de 09, doar transferurile si cam atat, un meniu nou. :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.