BAWZ Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 (edited) Windows 8 Beta Windows 8 este următoarea versiune de Microsoft Windows, o familie de sisteme de operare produse de Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale, desktop-uri , laptop-uri , netbook-uri si tablet PC-uri. De asemenea, adaugă suport pentru microprocesoarele ARM (în afară de tradiționalele microprocesoare x86 de la Intel și AMD. Interfața de utilizare a acestuia a fost schimbată pentru a fi mai bine adaptată pentru folosirea touchscreen-ului față de mouse-ul tradițional. Microsoft nu a anunțat încă o dată de lansare pentru Windows 8, deși unele importante instituții media speculează ar putea fi disponibil la sfârșitul anului 2012 . Cerințe hardware : Cerințele de sistem pentru Anunț Developer Windows (o versiune pre-lansare de Windows 8) sunt similare cu Windows 7. Procesor : 1 GHz procesor x86 / 1 GHz procesor x86-64 Memorie ( RAM ) : 1 GB / 2GB Grafica Card : DirectX 9 procesor grafic cu WDDM 1.0(Nu este absolut necesar; necesară numai pentru Aero accelerare hardware) HDD spatiu liber : 16 GB de spațiu liber pe disc / 20 GB de spațiu liber pe disc Un ecran multi-touch este, de asemenea, necesar de a profita de facilitatea de atingere. Pentru aplicații Metro, o rezoluție minimă a ecranului de 1024x768 este necesară. Cum este dezvoltat Windows 8 : 2009. Octombrie: Microsoft adună o echipă de dezvoltare și caută programatori prin intermediul anunțurilor de angajare. 2010. Februarie: Planificarea și conceperea noului Windows. Iunie: Blogger-ul italian Francisco Martin publică detalii despre funcția de start rapid, suportul pentru Kinect, App Store, și alte caracteristici din Windows 8. August: Milestone 1 completat, apar pe internet primele capturi de ecran. 2011. Ianuarie: Steven Sinofsky, șef al diviziei Windows la Microsoft, prezintă o versiune pre-release a Windows 8 pentru procesoare ARM, la CES, în Las Vegas. Wzor.net dezvăluie data punerii în vânzare și detalii despre versiunile beta planificate. Februarie: Milestone 2 a fost completat, părți din acesta ajung în serviciile de file sharing.August: Milestone 3 va fi completat și va include Internet Explorer 10. 2012. Februarie: Prima versiune beta va fi oferită câtorva testeri. Aprilie: A doua versiune beta va fi oferită unui cerc larg de testeri. Iulie: Versiunea Release Candidate va fi oferită și utilizatorilor. Octombrie: Versiunea completă (RTM) va fi livrată către distribuitori, dezvoltatori și abonaților MSDN. 2013. 7 ianuarie: Începe comercializarea oficială pentru Windows 8.8 ianuarie: Steve Ballmer va prezenta noul sistem de operare la CES, în Las Vegas. From : http://ro.wikipedia.org/wiki/Windows_8 Edited December 4, 2011 by WeeLd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Hai ca e prea tare! o sa ajungem sa avem calculatoare mai destepte ca noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Hai ca e prea tare! o sa ajungem sa avem calculatoare mai destepte ca noi ! Calculatorul e mai destept ca omul de 1000 de ori ... Astept un video dupa cum se comporta windows 8 , daca o mai bun ca win 7 , vedem pe viitor , oricum din ce am citit dupa cerintele sale nu e cine stie ce... Vedem cum se misca, a si , chiar daca cere aero acceleration oricum nu o sa folosesc, eu folosesc tot ce tine de windows 98 pe windows xp / 7 , simplitatea este cheia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 (edited) NU recomand la nimeni, e inca beta version. Daca asteptati pana dupa craciun, cand ar trebui sa apara versiunea stabila. Daca nu mai aveti rabdare luati-va acuma, dar aveti grija pentru ca are multe bug-uri. Salut. Edited December 5, 2011 by Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
D K Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Hai ca e prea tare! o sa ajungem sa avem calculatoare mai destepte ca noi ! Calculatorul tot de om este inventat Ontopic: frumos ,dar partea rea este c la inceput vor fi probleme buguri etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Calculatorul e mai destept ca omul de 1000 de ori ... Astept un video dupa cum se comporta windows 8 , daca o mai bun ca win 7 , vedem pe viitor , oricum din ce am citit dupa cerintele sale nu e cine stie ce... Vedem cum se misca, a si , chiar daca cere aero acceleration oricum nu o sa folosesc, eu folosesc tot ce tine de windows 98 pe windows xp / 7 , simplitatea este cheia... Niciodata, nimeni si nimic pe lumea asta nu va fii mai destept ca fiinta umana. Ca face pc-ul calcule mai repede decat un om, asta intr-adevar... dar nu poti spune ca un obiect e mai destept ca un om. ON: Interesant... oricum nu prea cred ca va avea mare succes. Nu toata lumea o sa-si permita ecrane touch-screen si alte tehnologii de genul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMCeEE Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Nu prea recomand .. pana nu apare versiunea officiala . Probabil ca se pot strica diferinte componente etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Recomand folosirea unui Virtual Machine. Asa folositi OSul la maxim, se strica.. asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don StaNfa Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Este foarte tare , eu tot la batranu xp raman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleM3nT Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Imi place skinu la windos dar tot xp ramane ... sau 7... este in beta si nu ma risc poate imi mai stric Pc de craciun . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexterr Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Bine zis,calculatoarele vor ajunge...defapt sunt mai destepte ca oamenii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Arata bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Mie tot windows XP mi se pare mai tare ( fiecare cu parerea lui ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts