Jump to content

Ce ziceti?

AT Berutu

29 members have voted

1. 1. Vreti HTML inapoi?

• Da
      23
    • Nu
      6

Recommended Posts

Salutare tuturor, am tot stat si m-am gandit, stiu... nu este bine ceea ce fac eu acum, dar deschizand acest topic, va fi luat in mai multa seriozitate, si sper sa primesc un raspuns concret din partea fiecaruia!

Dupa cum stiti, HTML'ul a fost scos de pe dragul nostru forum, ce ziceti... poate reusim cumva sa'l convingem pe Bobo sa il puna iar.

De ce?

Este foarte util, poti sa faci o gramada de chestii interesante, cum ar fi: Tabele, Semnaturi etc... stiti voi despre ce vorbesc!

Deci, as vrea sa votati... poate putem sa il convingem pe Bobo sa readauge aceasta optiune!

Vot + Reply ( De ce ? )

Multumesc si imi cer scuze pentru topic...

O seara placuta

Hank

Salutare tuturor, am tot stat si m-am gandit, stiu... nu este bine ceea ce fac eu acum, dar deschizand acest topic, va fi luat in mai multa seriozitate, si sper sa primesc un raspuns concret din partea fiecaruia! Dupa cum stiti, HTML'ul a fost scos de pe dragul nostru forum, ce ziceti... poate reusim cumva sa'l convingem pe Bobo sa il puna iar. De ce? Este foarte util, poti sa faci o gramada de chestii interesante, cum ar fi: Tabele, Semnaturi etc... stiti voi despre ce vorbesc! Deci, as vrea sa votati... poate putem sa il convingem pe Bobo sa readauge aceasta optiune! Vot + Reply ( De ce ? ) Multumesc si imi cer scuze pentru topic... O seara placuta Hank

Cred ca in loc de raspuns concret, vei primi un warn-up concret. A mai fost propus de cateva ori si s-a spus foarte clar: din cauza HTML'ului erau fel si fel de probleme asa ca nu va fi readaugat deci nu mai insistati aiurea, cu atat mai mult propuneri la general discussions.

Cum a spus si empty, topic facut aiurea. Eu am votat "da", dar nu se va pune iar pentru ca datorita la HTML ON au fost niste probleme din cate am inteles. Deci va fi respinsa.

Şi eu zic că tu eşti un spammer !

Nu mai posta frate fără rost. Omfg.

O să vorbesc să se închida acest topic .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.