Jump to content

Problema internet Samsung GT-S5260

DiazMendez9
 Share

Recommended Posts

Acum 4-5 zile am cumparat un telefon Samsung GT-S5260,am abonament de la Vodafone si am si 12 MB gratis,inclusi in abonament.

Cand vreau sa ma conectez la internet,scriu site-ul respectiv,si imi apare " Serviciu indisponibil "

Daca stie cineva ce setari ,sau ce trebuie sa fac, rog sa ma ajute,multumesc,raman dator !

631630959142104042540341-4989306-215_300.jpg

Edited by DiazMendez9

Fa'i setarile de internet :

Le gasesti aici - https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/telefoane-si-echipamente/setari-generale/acces-internet/vodafone-internet-pe-mobil/index.htm?cid=ext-adwords-campanie-asistenta-22092011&gclid=CIGaxPSC-KwCFcUl3god7kV-AQ#id1

Cauta prin setari ar trebui sa fie undeva la ,, Internet'' sau ,, APN '' sau ,, Acces points ''.

Daca nu iti merge, incearca sa suni la Vodafone sau sa te duci la un centru vodafone!

Spor ;).

[ Nu sunt pe vodafone sa iti spun mai exact, dar pe orange cel putin dai la meniul acela si ai setari automate, iti treci modelul si marca si iti da setarile . ]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.