AT Berutu Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 (edited) The Elder Scrolls V: Skyrim The Elder Scrolls V: Skyrim este un single-player role-playing game dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Este al cincilea joc din seria The Elder Scrolls apărută in 1994, și nu continuă în mod direct povestea jocului anterior, The Elder Scrolls IV: Oblivion. A fost programat să fie lansat pe data de 11 Noiembrie 2011 pentru Microsoft Windows, Xbox 360 și Playstation 3. Jocul are loc după 200 de ani după Oblivion în provincia Skyrim, care se află într-un război civil după asasinarea regelui, iar zeul Alduin care a luat forma unui dragon uriaș, s-a întors să distrugă lumea. Jucatorul este un Dovahkiin (Dragonborn), unul dintre ultimii rămași în viață, iar scopul lui este să îl învingă pe Alduin și să salveze Skyrim-ul. (Sursa: Wikipedia) Trailer: (Sursa: YouTube) Cerinte minime: Operating System: Windows XP, Vista, 7 Processor: Core 2 Quad 3 GHz Memory: 3 GB Video Memory: 512 MB Sound card: DirectX Compatible Hard disc: 6 GB Other: Keyboard and Mouse (Sursa: SystemDataBase) Edited December 13, 2011 by Hanky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Shooter = Jocuri cu arme , impuscaturi , gloante, oameni pe jos morti , nu FPS cu Sabia Jocul trebuia postat la RPG deoarece e un joc cu un storyline bazat pe quest-uri si alte activitati care se indreapta spre realitate On: Terminat questline principal , mi-a placut mai mult decat ultimele jocuri RPG ( Gothic 4 , Fable 3 etc ) deoarece este FPS si acest lucru are o atractie foarte mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Shooter = Jocuri cu arme , impuscaturi , gloante, oameni pe jos morti , nu FPS cu Sabia Jocul trebuia postat la RPG deoarece e un joc cu un storyline bazat pe quest-uri si alte activitati care se indreapta spre realitate On: Terminat questline principal , mi-a placut mai mult decat ultimele jocuri RPG ( Gothic 4 , Fable 3 etc ) deoarece este FPS si acest lucru are o atractie foarte mare Topic mutat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 imi place lai asezat in pagina , dabea astept sa apara sa il incerc , pare destul de interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Este un joc de nota 10+. Le-a inchis gura disperatilor de grafica si de gameplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 are cerinte de sistem cam aiurea...procesor 3ghz si placa video 512... in fine..totul e in regula Cred ca o sa il incerc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoo11 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Wow ce grafica. Eu am 2.5 gb ram sper sa mearga. Acuma il iau. Jocul seamana cu Fable 3 doar ca e mai misto acesta parerea mea. Good job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Topicul este mai vechi de o luna. Vom da: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts