Jump to content

[B-Zone TV]-Intoarcerea lui Bogdan.

AUDI RS8
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Intoarcerea lui Bogdan

Gen: Actiune.

Durata: 8:43

Data lansarii: 18/12/2011

Scurta prezentare: Dupa 7 ani, Bogdan se intoare in orasul lui natal unde descopera ca multe lucruri s-au schimbat. El, impreuna cu cel mai bun prieten al lui, Sorin, incearca sa remedieze problemele.

Link catre clip :

Primul meu videoclip. Lasti un comment si un + daca v-a placut. Vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut si m-au ajutat.

Nu vreau sa fiu primul care face comentarii negative insa am vazut niste lucruri cam "dezamagitoare"...

1. La aterizarea cu parasuta puteai folosi F inainte sa cazi pe pamant ca sa nu se mai vada cum da din picioare in aer...

2. Ai fi putut cere unui actor sa intre in locul tau in limuzina ca sa nu se mai vada acel Radio Off

3. Am observat ca nu ai folosit camhack... chiar trist, povestea este interesanta si ar fi fost mai frumos din alte cadre

4. De multe ori cand mergeai cu masina ai folosit Q+E si miscai mouse-ul si in fata si in spate

In schimb povestea e interesanta... imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva, oricum nu este un lucru chiar atat de rau ca nu ai folosit Camhack insa ar fi fost mai frumos (parerea mea, desigur).

Destul de frumoasa povestea , un bun inceput .

Niste sesizari :

1. Incearca sa pui un "font" mai mic la scris.

2. Incearca sa ai "bind-ul" activat cand folosesti comenzi.

3. Trebuia sa alegi o masina cu handling' mai bun , cum a zis si cel mai sus , drift'urile lasa de dorit.

4. Faza cu parasuta , trebuia sa tii apasat "sageata sus ".

5. Din film'ul tau se intelege foarte bine DM'ul aiurea si Revenge-Kill'u.

Felicitari pentru film , mai trebuia putin editat cu diferite efecte din sony vegas pro 10 si iti iesea perfect

Apropo , frumoase moduri pe masini ( HD ) .

Bafta in continuare.

Edited by Tazu

Mare, dar mare câcat!!!

Cat de la obiect.

Eu nu inteleg un lucru..cei care au idei bune si ar putea realiza ceva frumos, nu au cunostinte / nu au materiale necesare pentru a realiza, in schimb filmele aiurea se fac in prostie. Fara suparare ca spun asta, este destul de ok dar, ultimele 3 posturi spun cam tot.

Mare, dar mare câcat!!!

doamne, m-am saturat de tine

sincer nu exista film in care sa zici tu " de cacat" , "movie maker" , " efecte urate" si mai stiu eu ce

nu vreau sa te jignesc dar esti prea prost, daca te crezi asa bun fa tu un film si arata tot ce sti

Singurul "de cacat" esti tu!

A iesit frumos audi, binisor pentru primul film.

doamne, m-am saturat de tine

sincer nu exista film in care sa zici tu " de cacat" , "movie maker" , " efecte urate" si mai stiu eu ce

nu vreau sa te jignesc dar esti prea prost, daca te crezi asa bun fa tu un film si arata tot ce sti

Singurul "de cacat" esti tu!

A iesit frumos audi, binisor pentru primul film.

Binișor? Mă crezi că nu am făcut niciodată un film în sa:mp, dar că l-aș face mai bine? Probabil că nu, dar așa este. Știu ce o să zici:"fă tu". De ce să fac? De plictiseală? Nu... decât să fac un lucru fără sens, mai bine stau și mă joc solitaire. Dacă nu am o oarecare "chemare" pentru asta mai bine îmi văd în plm de treabă și nu mă fac de rușine în fața a câteva sute/zeci de persoane. Asta e asta, dar legat de ce zici tu că aș posta la fiecare film... greșești. 2 săptămâni nu am postat sigur pentru că am avut suspend, so... În fine, să te lămuresc. Am postat doar la videoclipurile tale fără sens, negândite și cu multe contradicții în ele.

Nu te chinui să dai reply că nu-ți mai răspund. Sănătate.

Pentru Alc0 am cerut warn-up. Terminati cu comentariile astea aiurea, a fost primul meu film, nu am avut decat 4-5 oameni, si mi-am dat seama de greseli.

Ai cerut warn pentru că nu ești capabil să faci un lucru ca lumea? Îmi pare rău pentru suferința ta, dar trebuie să înveți că nu toată lumea îți da + pentru că ai făcut un câcat. Sorry bo$$, dar... suferi.

Când o să faci un videoclip frumos, lucrat, nu cu comenzile scrise, mișcând mouse-ul ca un bolnav de Parkinson, am să recunosc că e un videoclip bun. Până atunci, sănătate!

Edited by A l c 0

E facut in graba, maxim 20 de minute...

Si unele faze sunt cam aiurea, adica:

Cand erati pe autostrada ca sa "scapati" de politie ai sarit de la 50 de metri cu masina, te-ai rostogolit de 5 ori si apoi ai plecat, de parca era un tanc..

In rest...binisor.

Binișor? Mă crezi că nu am făcut niciodată un film în sa:mp, dar că l-aș face mai bine? Probabil că nu, dar așa este. Știu ce o să zici:"fă tu". De ce să fac? De plictiseală? Nu... decât să fac un lucru fără sens, mai bine stau și mă joc solitaire. Dacă nu am o oarecare "chemare" pentru asta mai bine îmi văd în plm de treabă și nu mă fac de rușine în fața a câteva sute/zeci de persoane. Asta e asta, dar legat de ce zici tu că aș posta la fiecare film... greșești. 2 săptămâni nu am postat sigur pentru că am avut suspend, so... În fine, să te lămuresc. Am postat doar la videoclipurile tale fără sens, negândite și cu multe contradicții în ele.

Nu te chinui să dai reply că nu-ți mai răspund. Sănătate.

Ai cerut warn pentru că nu ești capabil să faci un lucru ca lumea? Îmi pare rău pentru suferința ta, dar trebuie să înveți că nu toată lumea îți da + pentru că ai făcut un câcat. Sorry bo$$, dar... suferi.

Când o să faci un videoclip frumos, lucrat, nu cu comenzile scrise, mișcând mouse-ul ca un bolnav de Parkinson, am să recunosc că e un videoclip bun. Până atunci, sănătate!

Termina cu comenariile aceste...tu daca ai face primul tau film cum te-ai simtii eu l-as critica. AI level 30+ si 1000 de posturi pe forum si te crezi mare "smecher". Chiar vreau sa vad cum faci tu un film cu 5 persoane. Esti invidios ca tu nu poti sa faci un film. Te-ai gasit tu sa vorbesti, persoana cu mai multe conturi....(stii despre ce vorbesc). Bafta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.