Jump to content

[B-Zone TV]-Intoarcerea lui Bogdan.

AUDI RS8
 Share

Recommended Posts

Guest otelecomandapebirou

Pentru cel care mi-a dat suspend și care nu și-a arătat "fața" pentru că e un....... om de treabă: Merry Christmas and a Happy New Year. Ne vedem pe 2 februarie.

Pentru tine, dragă dominic, nu am prea multe. Îți explic doua lucruri...

1.Chiar dacă nu aș face niciun videoclip, tot ar fi mai bun ca al tău. La fel cum la BAC dacă nu aș scrie nimic tot aș lua mai mult ca Spawn. No offence >:)

2.Nu înțeleg la ce te referi prin "mai multe conturi", dar nici nu îmi pasă. Ai mai jos id-ul meu și îți dau voie să îmi explici. Evident, dacă nu ți-e prea frică să îmi dai add. A, ca să știi, nu încerca să vii la mine cu keyloggere că mai ai de mâncat.

Y!M: lex.alc0@yahoo.com

Era să uit... Vă rog să apreciați faptul că nu înjur, deși, să recunoaștem, ar merita.

Uite cine vorbea. Eu macar am curajul sa fac un videclip si chiar ma mandresc cu el, decat sa stau intr-un colt si sa comentez. Chestia cu conturile stii despre ce vorbesc (l-ai dat exemplu si pe Spawn) dar asta nu mai conteaza. O zi buna.

E primul tau film?! Stiu... sa-ti spun cateva sfaturi...:

- Foloseste CamHack ( Tu filmezi doar ), gasesti oameni sa joace!

- Foloseste Fraps drept program pentru filmat.

- O placa video destul de bunicica...

- Rezolutia sa iti fie la MAXIM!

- Multa atentie la Subtritrari... am gasit o greseala ( Cand ajungi cu soferul acasa, spui o zi buna... defapt e seara ), trebuie sa fie cat de cat legatura...

Cu timpul, vei invata mai multe! :)

Frumos, feliciari

Hank

E primul tau film?! Stiu... sa-ti spun cateva sfaturi...:

- Foloseste CamHack ( Tu filmezi doar ), gasesti oameni sa joace!

- Foloseste Fraps drept program pentru filmat.

- O placa video destul de bunicica...

- Rezolutia sa iti fie la MAXIM!

- Multa atentie la Subtritrari... am gasit o greseala ( Cand ajungi cu soferul acasa, spui o zi buna... defapt e seara ), trebuie sa fie cat de cat legatura...

Cu timpul, vei invata mai multe! :)

Frumos, feliciari

Hank

1- Camhack nu imi merge, am Windows 7 l-am cauutat 1 ora.

2-Fraps folosesc

3-Rezoluie mai mare = spatiu mai mare

Foarte-foarte frumos nu se poate spune ca a iesit, cum spun unii. Nici super-tare, a iesit bunicel pentru primul film, doar atat pot sa spun. Urmeaza sa-ti spun ca nu inteleg niste chestii care tin de ideea filmuletului.. pur si simplu pe mine ma depasesc:

- La sfarsitul acelor drifturi, vine Gabi cu nu-mai-stiu-cine si ii omoara si pe Sorin si pe Bogdan, iar in continuare, acestia reinvie sau ce Dumnezeu? Si se razbuna? Puteai face un fel de urmarire din care scapa si dupa abia se razbuna.

- De ce Bogdan vine cu parasuta?

Partea tehnica, cum ai filmat si ce ai folosit.. nu ma bag, pentru ca nu ma axez pe aria asta (clipuri), deci intrucat nu ma ocup, nu ma priveste. Dar faptul ca ai fost si actor si cameraman te-a dezavantajat mult, pt ca a iesit, in unele secvente, un haos: spre exemplu, dupa ce sar cei 2 de pe autostrada, langa GSLS, tu te intorci si te izbesti de Sorin.. ceea ce nu da bine intr-un clip.

A spus cineva si mai sus, te-ai cam grabit, e facut la repezeala.. acum.. asa o fi, nu stiu. Ar fi trebuit sa mai strangi niste actori si sa fii doar cameraman, ar fi iesit - poate - mai bine.

Iar ca o ultima chestie, am vazut ca i-ai reprosat lui A l c 0 ceva ce suna asa:

tu daca ai face primul tau film cum te-ai simtii eu l-as critica

Poate ca, critica lui A l c 0 nu e facuta in cel mai placut mod posibil, sau e facuta intr-o maniera prea directa si usturatoare, dar.. critica e constructiva si ar trebui s-o accepti pentru a te perfectiona pe viitor. Incapatanarea nu te ajuta cu nimic.

Cam atat. E.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.